• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
magdziarko u mojego Karola pierwszy ząb pojawił się dopiero jak miał 10 m-cy więc spokojnie:tak:
A Mikoś nie śpi:szok: a ja zaraz oszaleję:szok::eek:
my leczymy się na razie wziewnymi lekami ale jutro chyba idziemy już na prześwietlenie:-( jak płuca to znów kolejny antybiotyk:baffled:
Zuzukus ale masz zębatego chłopaka:-D
Azile mam nadzieję że antybiotyk pomoże:tak:

reklama
U nas też ząbków brak. Kacper miał 8 miesięcy. ale nie wiedziałam co to jest ząbkowanie. I uba chyba też tak późno będzie mial. Bo narazie nic się nie zapowiada:-)
A Zuzkus mogłabyś się podzielić trochę tymi zębolkami;-):-D (żartuję oczywiście)

Lorcia zdrówka życzę i oby to nie były płuca. Trzymam kciuki

Azile dla Was też zdrówka życze. Niech już te choróbska dadzą Wam spokój

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :-)

dopiero się do kompa dostałam :dry: a Dobrusia zaraz się będzie na jedzonko budzić :sorry2: no nic...

Zdrówka dzieciaczkom i bezbolesnego ząbkowania :tak: no a Maciuś mógłby dać sobie na razie spoój z kolejnymi zębami, bo szczerbaci lub bezzębni będą zazdrośni ;-):-D

u nas też ząbki... i mała zasypia znów tylko przy cycu :zawstydzona/y: ale nie mam sił ja po kilkadziesiąt razy odkładać do łóżeczka, bo kręgosłup wysiada... a dzisiaj zaszalała, wstała po 6 a zasnęła dopiero po 12 na pół godziny, koło 3 znów pół godzinki :baffled: w nocy na szczęście się nie wsytraszyła petard, chociaż szyby drżały :szok: (Asiowo ja normaalnie na takiego nawiedzonego sąsiada to bym policje nasłałą :crazy:) a za to jak fajerwerki ucichły, to malutka spała 30-40 min i się z 5 min wierciła i tak do rana... nie muszę chyba pisać, że ledwo udało mi sie usnąć, a mała zaczynała sie wiercić :baffled:

Dzien Dobry
U nas nocka OK, Nadia po 5 marudzila, ale dałam pić i wstała przed 8 . Chyba nie pisałam wcześniej ale Nadia ma wiatrówkę - zaraziła sie od Fabiana, i szczerze mówiąc jestem zaskoczona, bo ma sporo krostek.Podobno dzieci w tym wieku mają bardzo mało. Boję się, ze bedzie drapała je, ma jedną na powiece i cały czas drapie, zastanawiam się czy nie kupić jej bawełnianych rękawiczek...:confused:
U nas spadł śnieg, jest mroźno i ponuro
Miłego Dnia...

Witam z rana .Szef dał nam dziś wolne więc pojadę na zakupki i zobaczę co tam słychać na przecenach.
Zdrówka dla chorujących i ząbkujących - u nas nadal zębów zero.
W końcu się dziś wyspałam choć mała budziła się w nocy to spałam do 8 smej.
Miłego dzionka :-)

Dzień dobry!!!
Lilianko :baffled: biedna Nadia...zdrówka życzę! a ten pomysł z tymi rękawiczkami jest dobry ;-)
Kasiau ale masz fajnego szefa... życzę udanych zakupów!!!! :tak:

U nas nocka nie zafajnie :dry: Bartutka musiałam wziąsc koło północy do siebie, bo co chwilę się przewracał na brzuch i automatycznie głowa do góry i w płacz :baffled: a już nie miałam sieły co chwilę wstawac i go przekręcac... a że Ł w pracy to spaliśmy razem- spaliśmy - dużo powiedziane, Bartut wstał z płaczem i kwękaniem po 7-mej... nie wiem dlaczego taki marudny... :confused:

Ł spi, Bart ma drzemkę to ja na bb, kawkę już wypiłam, na worze biało i mroźno... i się zastanawiam jak dzień zaplanowac, co tu robic...

pojadę na zakupki i zobaczę co tam słychać na przecenach.
a :-)
W Warszawie to się dzieje jak odwoziliśmy męża siostre to byliśmy w Arkadii...super przeceny a towar zupełnie inny niż w niektórych sieciowych sklepach u nas. W Zarze to oczy wyszły mi na wierzch - dzieciece rzeczy były po 12 zł po 15 ja upolowałam sobie kiecke i kilka innych szpargałów.

Teraz jedziemy do alergologa pokazać pupę Antka i odebrać wyniki. A potem zajadę do Reserved kids tez popatrzę co na przecenie.

witam:tak:
Ja raczej na przeceny w tym roku nie zajrze:zawstydzona/y: ale przejade się do rosmana pokupować kosmtyki dla małej bo tam bardzo tanio i małej słuzą te rosmanowskie:tak: chciałam zapytac czy któraś z was używa tych pieluch z rosmana? Bo sie zastanawiałam czy ich nie wypróbować i nie wiem czy ryzykować... zawsze było by troszke taniej:tak:

My zaraz jedziemy szczepic małą..., zobaczymy ile waży, itp:tak: sama jestem ciekawa... i zobaczymy czy ją zaszczepią, bo jeszcze ma troszke katarku, ale juz duzo lepiej:tak: Nocka juz super... tylko 1 pobudka o 3:tak: i do 7:30 spanko... Paulinka codziennie budzi sie o tej porze... jak w zegarku;-)U nas też zabki ciagle idą i nie chcą wyleźć... :zawstydzona/y:a juz od kilku dni widac kreseczke i dziąsełka mamy spuchniete i nic...:-(

Zdrówka dla chorujących!!! i wytrwałości dla mam i ich ząbkujących pociech!

reklama
Właśnie jadę do Arkadii:-) tylko boję się tłumów .
Daruunia to niezłą miałaś nockę, mam nadzieję że się już nie powtórzy i może Bartulek ładnie będzie spał w dzień
A siowo życzę udanego szczepienia i zeby mała była grzeczna po szczepieniu i ładnie je zniosła, Magda pomyślnych wyników

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry