Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wczoraj Olek usnął za 15 24a ale go obudziłam o 24ej to był nieprzytomny. Łyknął Picolo, spojrzał przez okno na petardy i poszedł spać a my z mężem oglądaliśmy koncert Amy do po pierwszej i potem też spać;-)(hmmm) poszliśmy. Antoś spał cudnie do 6 rano. Idę wyszperać w zamrazalniku coś na obiad bo weny do gotowania to ja dzisiaj nie mam.
mała obudziła sie przed północą jak sąsiedzi zaczeli wyłazic i trzaskac drzwiami:-( pozniej huk od fajewerków wiec wzielismy mała do okna i ogladała z nami swiatełka
ale pozniej sie zaczeło... sąsiad (stary a głupi) zaczał rzucać pytardy na klatke schodową, nam pod drzwi wiec mała trzesła sie ze strachu:-( a pozniej zeby było mało otwierał drzwi i trąbił tą trąbką papierową... po prostu koszmar, mąż wyszedł, bo juz nie wytrzymał... mówi mu, ze mamy pół roczne dziecko, a on na to... a ja mam 5 letnie
chyba jest roznica
jego dziecko latało po dworze, a nam trudno było wytłumaczyc Paulince co sie dzieje:-( po prostu koszmar jakis... rozumiem ze był sylwester, ale nie żeby hałasować tak głosno nam pod drzwiami:-( 2 godziny nie umiałam uspokoić małej...
w takich chwilach marzę o swoim domku
. Kuba przespał całą noc
Obudził się o 7.30 zjadl i leżał w łóżeczku do 8.30. Potem wzięłam go do siebie i pospałam do 10 a na koniec położyłam go spać i kimałam do prawie 11,30. Kacper spał jak suseł bo siedział z nami prawie do 1. Nie mógł doczekać się fajerwerków. No i popijał sobie Picolo O północy wyszliśmy przed dom i z sąsiadami wypiliśmy szampana.
wiem że święto, ale posprzątałm znów całe mieszkanie, pomyłam podłogi itp. bo jedna przez tą noc się nanosiło
a teraz mam bardzo czysciutko, czekam aż pranie mi wypierze i pocwiczę sobie. Bart ucina sobie drzemkę, a wcześniej był z Ł na spacerku, Ł teraz leży brzuchem do góry idzie na noc do pracy.