• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magda a jaką mieliście rocznicę- Slubu??? Bo na zamkniętym jest że mac\ie dzisiaj i pierwszą.;-):tak: Wiesz nie to żebym się czepiała;-) ale już zgłupiałam:-):-):sorry2:

Słowo daje, że drugą mieliśmy. Jeszcze smiesznie było bo rodzice moi jak odjeżdżali ze swiąt dali nam 200 zł i tata mówi druga rocznica dwie stówy bedzie trzecia będą trzy itd..ale nas zmobilizował.:-D:-D:-D

reklama
Słowo daje, że drugą mieliśmy. Jeszcze smiesznie było bo rodzice moi jak odjeżdżali ze swiąt dali nam 200 zł i tata mówi druga rocznica dwie stówy bedzie trzecia będą trzy itd..ale nas zmobilizował.:-D:-D:-D

:-D:-D:-D

My wróciliśmy od teściów i mała nam odpadła po karmieniu, bez kąpania :sorry2: ale wierci się i budzi często, bo nie dostała panadolu i vibrucolu... także u nas nocka wesoła będzie :baffled:

Ja też Wam wszystkim życzę w Nowym Roku dużo zdrowia, bo jak jest zdrowie, to już połowa sukcesu ;-):tak:
poza tym zadowolenia z dzieciaczków(mężów też ;-)), aby ten nadchodzący rok obfitował w same szczęśliwe chwile, by wszystkie problemy się rozwiązały, no i aby pojawiły się kolejne fasolki ;-):-)
tak więc jeszcze raz: zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy ;-):-D:-D:-D
Do siego roku mamusie :-)

A ja jeszcze na chwilkę, bo Barta właśnie usypiam u niego w pokoju, a tu jest komp- a że Bart już spi to ja szybciutko na bb... ale muszę wracac do gości!

Przyjemnego wieczorku!!!! :tak:;-):-)

Agusia ja się gniewam no co ty kochana.....

A ja juz wciągnęłam na siebie ładną nową kiecke - zaszalałam wczoraj w Warszawie i sobie kupiłam. Mąż robi krewetki Don Perignon i Picolo dla Olka już się mrozi. Troche dziwnie tak w domu bez Towarzystwa ale w sobotę sobie odbijemy na weselu.

Dziewczynki a ja wam życze aby w Nowym Roku każda kromka krojonego codziennie chleba smakowała jak najlepszy tort.

Witam Was dziewczyny w 2009 roku ;-)

Ja właśnie kładę się spac, znajomi już poszli, było fajnie i spokojnie ;-)
Bartus na szczescie o północy się nie obudził chociaż strzelali, że uhuhu :-)

Spokojnej nocy i do jutra! ;-)

Witam w nowym roku:-):-):-)!!!!!!!!
Z tej okazji wszystkiego dobrego w nowym roku, zdrowia , pieniędzy i życia bez trosk.
My dziś od rana na nogach. Czekaliśmy na panią pielęgniarkę z pogotowia. Właśnie wyszła i mamy to za sobą. My spędzaliśmy sylwestra w domu i było miło. Dziś odpoczywamy i leniu***emy:-p:-p:-p.

reklama
Witam kochane w nowym roku!!!
Ja też od rana na nogach a noc krótka była;-) moja mama zostala wczoraj z Zuzia a my z M do znajomych się wybraliśmy.Wieczór zaliczam do bardzo udanych:-D ale teraz przez tydzień bede odsypiałą po trochę tę zabawę. :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry