• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2009 ROKU!
stojak%20na%20alkohol.jpg

UDANEJ ZABAWY I ŻEBY JUTRO NIE BOLAŁA GŁOWA!

reklama
Hej Mamusie :-)
Magdziarko fajne siedzisko, mi się bardzo podoba i kiedyś myslałam kupić takie, ale to chyba jak wygramy w totka i dom postawimy, bo wiercić w naszych sufitach :baffled: czasem strach, żeby sąsiadka na nas nie zleciała ;-):-D no i chyba nam grzyb zaczął wyłazić :crazy: przez 2 lata nic i nagle :wściekła/y:

Darunia widzę przygotowania pełną parą :szok: a ja mam lenia i nic nie szykuję, nie sprzątam:-p bo i po co, jak na bialą sale idziemy ;-) no i fajerwerki będziemy mieć jaieś 50 m od domu, bo w szkole robią bal i zawsze na boisku puszczają, a my boisko przez okno widzimy :tak: byleby głośno nie było, bo Dobrusia się obudzi :dry:
zaszalałam za to w kuchni zrobiłam gnocchi (włoskie kopytka), sos pomidorowy i zamrożę, na parę obiadów będzie :tak: poza tym mam w planach krokiety, ale już mi się odechciewa po mału, bo Dobrusia 2 godziny ze snem walczyła i jestem padnięta...

Ula jakie mieliście święto z mężem 27 grudnia? pewnie rocznicę ślubu. My z mężem mieliśmy wczoraj rocznicę. Dopiero drugą....
.

Magda a jaką mieliście rocznicę- Slubu??? Bo na zamkniętym jest że mac\ie dzisiaj i pierwszą.;-):tak: Wiesz nie to żebym się czepiała;-) ale już zgłupiałam:-):-):sorry2:

A u nas powolutku dzień leci. Kacper był do 12 w przsedszkolu teraz buszuje z Kubą na podlodze:-). My też siedzimy w domku. M jeszcze w pracy do 18. Pewnie Kacperek z nami posiedzi kupiliśmy mu pikolo:-D a niech ma;-) Gdybym nie zajrzała już to
Życzę wszystkim udanej zabawy sylwestrowej czy to na balu czy to w domu. I wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Jak najmniej trosk i spełnienia marzeń

Majka już to chyba we krwi mam w sumie to całe życie cos trenowałam ;-)

Dziewczynki życzę Wam samych radosnych chwil w 2009 roku oraz spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!!!!!!!!!! Do siego roku!!!!!

reklama
Dziewczynki życzę wam najlepszej imprezy noworocznej!!!!!a w nadchodzącym roku:
-Spełnienia najskrytszych marzeń:tak:
-Dużo zdrówka:tak:
-Dużo miłości:tak:
-i wygranej w totolotka:-D

Buziaki dla wszystkich!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry