• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Daruunia gratulacje dla Bartusia:-) Oj leci ten czas leci. Święta prawda

Majeczko widzę, że masz samozaparcie razem z M w niedlugim czasie osiągniecie sukces i Maajunia bedzie sama zasypiała w łóżeczku. Tego Wam serdecznie życzę:-)

My na sylwestra w domku. Wczoraj M dzwonił do mamy i zapraszał. Ma nam dać znać dziś wieczorem czy przyjedzie:szok:;-). poza tym byłam u dentysty bo miałam umowioną wizytę i okazalo się, że gabinet nieczynny pani doktor się rozchorowała. Umówiłam się znów na 5 stycznia. Mam nadzieję, że wtedy już nic się nie wydarzy. Bo już mam dość tego czekania. Caly czas to przede mną.
Kuba trochę się naprawił nocami i ma 1-2 pobudki ale napije się i idze spać dalej. Już nie płacze po2godz. Uffff

Gratulacje dla Bartulka
Ja po pracy ale zmęczona , nie wyspałam się i teraz efekty a gdzie mowa o ćwiczeniach. Ja w sylwestra idę do siostry z dzieciakami - ona ma też małe więc będziemy razem z dziećmi . Nie chciałam mamy obciążać opieką.

Dziękuje w imieniu Bartuta ;-)

Właśnie Ł wrócił z pracy i wziął małego, a ja mam chwilę dla sibie, dzisiaj powtórzyłam zestaw cwiczeń, wszystko mnie boli :baffled: a na 19-stą aerobik... jeszcze się zastanawiam nad tym- siostra mi przysłał i mówi że to działa cuda
Ćwicz z fit.pl - Aerobiczna 6 Weidera

jeszcze pomyślę nad tym... hmmm ;-)

Kasiau mam nadzieję, że dzisiaj w nocy będziesz mogła się wyspac, a w ogóle u mnie noc też kiepsko wyglądała, Bartut jakiś niespokojny i w końcy jak Ł psozedł do pracy to go wzięłam do siebie i spaliśmy do 8:30 :tak:
Mam nadzieję, że dzisiaj pośpimy wszyscy normalnie ;-) i jutro nie bedziemy wygladac jak zombi;-) w końcu jutro Sylwester!!!! :rofl2:
Agusia faktycznie te czekanie najgorsze... :dry: ale oby do 5-ego a pozniej już relax ;-)

Miłego popołudnia!

A coś w ogóle znów dzisiaj jakaś cisza :sorry2:

Ja zamierzam iść dzisiaj wcześniej spać ale najpierw wizyta u dentysty na 19.30 więc zanim wrócę i się ogarnę do spania to znowu się późno zrobi.
Ciekawe jak te ćwiczenia działają . Trzeba je wydrukować i czekać aż się zachce ćwiczyć

Daruunia fajne ćwiczonka ciekawe tylko czy efekt będzie widoczny. Wydrukowalam i chyba zacznę ćwiczyć jako postanowienie noworoczne:-).
Kuba już śpi, Kacper zaraz tez zmyka. A Damiana muszę zaraz pogonić po łóżeczko bo Kuba dzisiaj właśnie namiętnie trenowal wspinaczkę po szczebelkach w kołysko-łóżeczku i szlo mu nieźle. Tak więć czas na przeprowadzkę bo ani się obejrzę jak będzie wstawał na całego
A i zapomniałam teściowa nie przyjeżdża

Ostatnia edycja:
dziewczyny. Ale padam po tych świętach..nie wiem kiedy dojdę do siebie. Goście goście, pogrzeb babci a dzisiaj na koniec o 5 rano odwozilismy do Warszawy męża siostre na lotnisko. Jestem umęczona......

Pisała do mnie Aniknulka że juz wrócili ale nie ma jak się odezwać bo siadł jej internet;(

reklama
Madziu jak dobrze że już powróciłaś do nas. Napewno jesteś zmęczona, ale ty przecież nie umiesz innaczej;-):-).
A ja zapomniałam wogóle o sylwestrze:baffled::-(. Przez te chorowania dzieciaków wypadło mi to z głowy. I tak siedzimy w domu, ale nic napewno nie przygotuje. Jutro jade do lekarza na kontrol z Domisiem i niesty biore ze sbą Gabrysia strasznie kaszle i nic jemu nie pomaga. Okropieństwo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry