• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Jeszcze raz bardzo dziękujemy!!!

Ja siedzę w domku, Bart w łózeczku bryka- jeszcze nie spi, bo jak ja byłam na aerobiku to moi mądrzy faceci spali do 20-stej i teraz Bart nie chce spac :baffled:, Ł pojechał ze znajomymi na sylwestrowe zakupy, a ja tu się ''męczę'' z moim szkrabem, przed chwilą tak się śmiał, że dostał jak zwykle czkawki... :sorry2:

No nic lecę na zamknięty zobacZyc co się dzieje ;-)

Witam w słoneczny dzień:-)!
Cisz u nas na forum oj straszna. Wszystkie mamy szykują sie na wyjście:-D:tak:.
Dziś rano obudziła mnie pielęgniarka:szok::szok::szok: która przyszła na zastrzyk do Domisia. Spaliśmy do 8 , nawet sie jej nie spodziewałam bo wcześniej przychodziły o 10. Ale już po zastrzyku i malły właśnie zasną. Wieczorem idziemy jeszcze do lekarza na kontrol. Pozdrawiam serdecznie i miłej zabawy wszystkim mamom czerwcowym:-);-)

Witam kochane po świątecznej przerwie, U nas święta troche dłużej bo 27 grudnia mieliśmy z m własne święto :-D

Spóźnione gratulacje dla wszytkich maluszkuch które świętowały coś w czasie mojej nieobecności. Ja na chcilke dziś tylko złożyć życzenia UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ I ABY TEN OSTATNI DZIEŃ TEGO ROKU SPĘDZONY BYŁ W GRONIE NAJLBIŻSZYCH I PRZYJACIÓŁ!!!
teraz spadam poogladać fotki na zamkniętym, buziole

Ula jakie mieliście święto z mężem 27 grudnia? pewnie rocznicę ślubu. My z mężem mieliśmy wczoraj rocznicę. Dopiero drugą....

A my dzisiaj od rana wierciliśmy dziury w suficie - kupiliśmy Olkowi taki worek do bujania z Ikei jest super. Wygląda tak

powiększ obraz

new_large.gif

EKORRE

Podwieszane siedzisko
srebrny

Teraz mąż pojechał po prawdziwego szampana. zaszalejemy całe 150 zł ale w końcu nigdzie nie idziemy to można. W zasadzie nie żałuję że siedzimy w domu bo w sobotę mamy wesele więc zabawa przed nami.

Witajcie!
A ja od rana coś robie, to zakupy,spacer, to pranie, masa sprzątania, gotowania... ehhh i już mi się odechciewa tego sylwestra... :baffled: jeszcze muszę pocwiczyc, umyc podłogi w kuchni i przedpokoju, wypucowac łazienkę, wykąpac się, ehhh, a i Bartem musze się zajac, Ł w pracy a wszystko na mojej głowie :dry:

Miłęgo dnia! Jeszcze się odezwę! ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry