• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Cześć dziewczynki, widzę że coś cicho siedzicie jak myszki :-)
Mata dawno się nie odzywała , ciekawa jestem co u Głuszka z tą rozmową , Lilianko fajnie że stary się pojawił i może się stęsknił , zobaczył jak to dobrze być samemu :-pMam nadzieję że zmądrzeje - bo to w końcu tylko facet :-)
Ale przytyłam dziś ledwo spodnie naciągnęłam:szok:

reklama
Prawda coś cisza na forum:confused::confused::confused:.
Wszystkie teraz odpoczywają po świętach.
U mnie Domiś nadal osłabiony od antybiotyku. Od dziś przyjeżdza pięlęgniarka na zastrzyki wiec nie trzeba jeździć na pogotowie. Starsze sie nudzą i nie mają ochoty na zabawe (po za wygłupami). Ale tak ogólnie to jest dobrze. Mam tylko nadzieje ze Domisiowi antybiotyk pomoże i już bedzie dobrze. No i nareszcie tej nocy sie wyspałam, bo mały spał z przerwami ok3 godzinnym( do tej pory budził sie co godzina przez chorobe).
Ciekawe co u Głuszka :sorry2:.
A mata też zapomniała o nas. A i ciekawe jak Joasi synek .

Nie zapomniałam o Was;-):-), podczytuję, ale nie mam jak odpisywać, bo mała przechodzi sama siebie w marudzeniu, ząbkowanie na całego :baffled: usypianie ponad godz. a śpi max 30 min... nocki tez masakryczne...
u mnie kg stoją miejscu po świętach, ale za to w pasie zginęło 4 cm :szok: a raczej nie pościłam ;-) to teraz czekam na kolejne świąteczne obżarstwa, żeby zgubić cm :-D

zdrówka dzieciaczkom

Mata to sił i wytwałości dla ciebie w tym ząbkowaniu małej. Obyśmy mogły wkońcu pisać że nasze dzieci już sa grzeczne i same się zajmują;-). No i wyspanych nocek.

Hej! Ja też jestem prawie cały czas- zaglądam i widzę ''ciemnośc'' :-D i nie chce Was zanudzac i pisac że Bart spi czy ja pije kawkę ;-)

Mata życzę wytrwałości i cierpliwosci w ząbkowaniu!
Azile dobrze, że dzisiaj troszke pospałaś- życzę więcej nocy przespanych ;-) i zdrówka dla Dominisia!!!
Kasiau ja też przytyłam, jutro na aerobik ale dzisiaj poszperałam na necie i znalazłam bardzo fajne zestwy cwiczeń- w sumie 25 minut a powiem Wam że byłam mokra :szok::rofl2: i teraz czuje wszystkie mięśnie (te na które cwiczyłam ;-)) Postanowiłam, że bede cwiczyc codziennie- właśnie te 3 zestawy- takie postanowienie noworoczne, które już zaczęłam realizowac :-);-)

A i smutna wiadomośc- zakończyłam karmienie piersią :dry:
-a jutro mamy pół roku ;-) i z tego się cieszę, chciałam karmic do 8 miesiąca, ale i tak sie cieszę z tych prawie 6 ;-)

No to miłego wieczorku ;-)

Dzięki kobitki :-) cierpliwośc i wytrwałość mi się przyda... już 3 dzień się męczymy na maxa zobaczymy jak długo to tym razem potrwa :dry:

Darunia każdą z nas to kiedyś czeka, a Bartus i tak ciągnął kilka łyków dziennie ;-)no i pół roku to ładny wynik :tak:
a co to za zestawy ćwiczeń, bo z chęcią bym sie za jakieś zabrała:tak::-) (tylko kiedy :baffled::sorry2::dry:)

Dobry Wieczór
Moja Nadia dzisiaj wariuje - nie chce w miejscu usiedzieć. Nic jej nie pasuje, ani lóżeczko, ani krzesełko, wszystkimi zabawkami rzuca - ehhh
Czasami zakaszle ale to naparwdę rzadko więc się wstrzymam... Fabiana będę miala dopiero jutro, nawet dobrze tak sie stało, że tata go wziął bo ja nie mam naprawdę weny na zabawę z nim.
U mnie bez zmian. Niedługo zaczną sie tasiemce i troszkę zabiję czas... Nadia pewnie pójdzie spać ok. 22.

Daruunia-juz w kilku ksiazkach czytalam,ze mleko matki jest najbardziej wartosciowe przez pierwsze 6 miesiecy.

Ja tez mysle o cwiczeniach,bo cos mi ostatnio urosl brzuchal,jeszcze przed swietami.Siostra M ma steper,musze od niej pozyczyc (ona i tak go teraz nie uzywa,jest w ciazy).....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry