• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej kobiety! Witam w nowym roku
Sylwester udany choć w domu, głowa nie boli tylko trochę nie wyspana jestem:tak::-D

Mąż do niedzieli w domu a potem wszystko wraca do normalności:baffled: a długich weekendów w tym roku brak wszystko wypada w sobotę:baffled::crazy:

Pozdrawiam

Dobry wieczór :tak:

Najlepszego w ten piękny śnieżny początek Nowego Roku:-)
My sylwka spędziliśmy w domciu spokojnie wtuleni;-) przy pifku i chipsach;-) nawet nie było szansy ruszyć się z domu niestety ząbkujemy na maxa:-( idzie nam górna jedynka i górny kieł a mały przy tym strasznie cierpi i do tego ciągle chory:-( oszaleć idzie ale rady nie ma podobno pierwszy rok najgorszy:eek:

Lorcia nie wiem czy to cie pocieszy ale my też dzielimy twój los. Ząbkujemy i chorujemu. Ja juz się nawet boje że mały nie pójdie na ten antybioty i trzeba bedzie do szpitala iść. A tego to ja nie chcem.
Lorcia siły i wytwałości . Będzie dobrze.

Madziu podobno im później zęby idą tym mniej to dziecko boli. U nas to masakra z bólem przy ząbkowaniu. Dziś Domiś płakał jak chciałam mu dać zupke łyżeczką. Musiałam wlać do butelki i przez smoka zjadł. :-(

reklama
Zuskus 8 :szok::rofl2: szalejecie ;-)
Azile, Lorcia zdrówka dla Waszych dzieciaczków i całych rodzin!!!!!!!!!!;-)

A ja już mam chwilę dla siebie, Bartut śpi, Ł się zbiera do pracy, ja posiedzę chwilę na necie i smigam do łóżka, moze oglądnę jakiś film :confused:

Spokojnej nocki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry