• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej mamusie :-)

u nas nocka koszmarna, mała budziła się co pół godziny z płaczem i sie wierciła, a juz po 6 wstała :baffled: chyba taka marudka z niej przez ząbki... oby szybko wyszły ;-)

Kasiu udanego polowania :tak::-) ja mam zamiar jutro wyskoczyć na zakupki, może też cos znajdę ciekawego ;-)

Magdziarko mam nadzieję, że w końcu się wyjaśni dlacego Antoś ma tą pupkę taką wrażliwą :dry:

Asiowo my na Rossmanie już chyba 2 miesiące jedziemy (jak nie lepiej). Kosmetyki, chusteczki (te niebieskie, bo białe dziwnie pachną... kwestia gustu;-)), no i oczywiście pieluchy. Mamy 4+ i są super. Dobrusi nic nie uczula, a jakościowo można ich do pampersów i haggisów porównać, mięciutkie, chłonne, elastyczne boczki, gumeczka z tyłu :tak: i z tego co pamietam, to Głuszek tez używa (ja sama właśnie po jej opinii też kupiłam ;-)). Cenowo tez fajnie, bo za 46 sztuk 29,99 a jak jest promocja to i 26 zł :tak:

Oby nasze maluszki łagodnie przechodziły ząbkowanie :sorry2: i nie chorowały :tak:

reklama
Dzieki mata za opinie:tak: To i ja sie skusze i wypróbuje:tak: Mam nadzieje, ze małej nic nie bedzie po tych pieluchach i chusteczkach:tak: My przezylysmy szczepienie, nastepne dopiero po roczku:-)

no i mamy zawalone płuca:-( M właśnie pojechał pokazać wynik lekarce.....mam nadzieję że nie trzeba będzie do szpitala.....

nocka ok młody przespał całą ale poszedł spać ok 23:crazy: niech te ząbki już wyjdą bo osiwieje do końca:sorry2:

Asiowo ja używam DADA z Biedronki:tak: 54 szt za 29.90:tak: są super:tak: na chusteczki Dady też nie narzekam:tak: jak nie ma promocji na pampersy albo huggisy to zawsze kupuję dade:-)

Dzień doberek wszystkim:-) U nos nocka ładna i pobudko ok. 5 na picie i spanko do 8. Może już wszystko się normuje nie wiem nie zapeszam. A do tego Kuba pospał w dzień zamiast pól godz. to godzinkę. Zdążyłam posprzątać i obiadek ugotować. Normalnie szok. Za niedługo zabiore chłopców na spacerk bo świeci ładne słoneczko, aż chce sie życ;-):-D

Lilianko dla Naduni zdrówka życzę. Szybkiego powrotu do zdrówka. A z tymi rękawiczkami moze to być dobry pomysl

Lorcia oby tylko szpital Was omninął trzymam kciuki. Będzie dobrze kochana. Jeszcze raz zdrówka życzę

Marta współczuję nocki:tak:

A dziewczynom które wybrały się na wyprzedaże zyczę udanych łowów

My używamy i pieluszek i chusteczek z Pampersa. Jak dla mnie najlepsze. Tylko jak Kuba mial biegunkę to kupiłam w lidlu bo i tak bardzo często zmieniałam to nie robiło mi to różnicy. A inne jak dla mnie są za grube no ale to rzecz gustu;-)
Nie znam tylko Rosmana pieluch ale to tylko dlatego, że nie mam pod ręka sklepu

Mam jeszcze pytanie techniczne;-) Często jak jestem na BB to komputer zaczyna wariować i otwiera mi niezliczoną ilość stron BB. Nie wiem dlaczego. Może któraś z Was wie co moze być przyczyną i co zrobić żeby tak się nie działo. Muszę restartować lapka bo nie da się tego zatrzymać. Pewnie jest jakaśmozliwość ale ja nie wiem jak to zrobić. Jak by któraś z Was wiedziała o co idzie to proszę napiszcie. Będę bardzo wdzięczna

Agusia ja Ci nie pomogę :baffled:
Lorcia trzymam kciuki, żeby wszystko było ok i żebyście do szpitala nie trafili!!!!!!!!!
Co do pieluch/ chusteczek to używam pampersa, chociaż chusteczki miałam też z hippa, dada i ze wszystkich byłam zadowolona, ale najczęsciej kupuje papmpersy bo są fajne promocje w tesco ;-)
Pieluch raz miałam huggisy, ale nie przypadły mi go gustu, najlepsze jak dla mnie pampersy, ale pewnie to się zmieni jak bedziemy na jednej wypłacie :dry:

My już po obiadku, nie wiem czy na spacer się wybierzemy bo strasznie zimno... padał też snieg jak szłam do sklepu, teraz wudzę że się uspokoiło ;-)

reklama
Mam jeszcze pytanie techniczne;-) Często jak jestem na BB to komputer zaczyna wariować i otwiera mi niezliczoną ilość stron BB. Nie wiem dlaczego. Może któraś z Was wie co moze być przyczyną i co zrobić żeby tak się nie działo. Muszę restartować lapka bo nie da się tego zatrzymać. Pewnie jest jakaśmozliwość ale ja nie wiem jak to zrobić. Jak by któraś z Was wiedziała o co idzie to proszę napiszcie. Będę bardzo wdzięczna
Agulek napisz może do admina w tej sprawie ja też nie wiem czemu może masz zaznaczoną jakąs opcje w ustawieniach bb.

Cześć Dziewczyny:-)
Czy mogę do Was dołączyć? Mojego synka Oliwierka urodziłam 19.06.08r.

Witam nową mame zapraszam do dyskusji.

Lorcia zdrówka kochana Wam życzę.

Nasza tzn Antosia pupa pieknie zagojona nie ma krostki, wyniki z kupy i krwi ok...więc teraz to można się tylko domyslać co to było.Jak tylko pojawi się najmniejsza krosta mamy do tego alergologa przyjechać i się pokazać.
Zakupy w Reserved udane potem wkleje moje łupy:-Didę jakiś obiad skleic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry