mata-kow
mama do kwadratu :)
Hej mamusie :-)
u nas nocka koszmarna, mała budziła się co pół godziny z płaczem i sie wierciła, a juz po 6 wstała
chyba taka marudka z niej przez ząbki... oby szybko wyszły ;-)
Kasiu udanego polowania
:-) ja mam zamiar jutro wyskoczyć na zakupki, może też cos znajdę ciekawego ;-)
Magdziarko mam nadzieję, że w końcu się wyjaśni dlacego Antoś ma tą pupkę taką wrażliwą
Asiowo my na Rossmanie już chyba 2 miesiące jedziemy (jak nie lepiej). Kosmetyki, chusteczki (te niebieskie, bo białe dziwnie pachną... kwestia gustu;-)), no i oczywiście pieluchy. Mamy 4+ i są super. Dobrusi nic nie uczula, a jakościowo można ich do pampersów i haggisów porównać, mięciutkie, chłonne, elastyczne boczki, gumeczka z tyłu
i z tego co pamietam, to Głuszek tez używa (ja sama właśnie po jej opinii też kupiłam ;-)). Cenowo tez fajnie, bo za 46 sztuk 29,99 a jak jest promocja to i 26 zł 
Oby nasze maluszki łagodnie przechodziły ząbkowanie
i nie chorowały 
u nas nocka koszmarna, mała budziła się co pół godziny z płaczem i sie wierciła, a juz po 6 wstała
chyba taka marudka z niej przez ząbki... oby szybko wyszły ;-)Kasiu udanego polowania
:-) ja mam zamiar jutro wyskoczyć na zakupki, może też cos znajdę ciekawego ;-)Magdziarko mam nadzieję, że w końcu się wyjaśni dlacego Antoś ma tą pupkę taką wrażliwą

Asiowo my na Rossmanie już chyba 2 miesiące jedziemy (jak nie lepiej). Kosmetyki, chusteczki (te niebieskie, bo białe dziwnie pachną... kwestia gustu;-)), no i oczywiście pieluchy. Mamy 4+ i są super. Dobrusi nic nie uczula, a jakościowo można ich do pampersów i haggisów porównać, mięciutkie, chłonne, elastyczne boczki, gumeczka z tyłu
i z tego co pamietam, to Głuszek tez używa (ja sama właśnie po jej opinii też kupiłam ;-)). Cenowo tez fajnie, bo za 46 sztuk 29,99 a jak jest promocja to i 26 zł 
Oby nasze maluszki łagodnie przechodziły ząbkowanie
i nie chorowały 
niech te ząbki już wyjdą bo osiwieje do końca