• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Bry :-)

U nas nocka nawet w miarę ok, Bart spał do 5 ładnie, a pozniej zaczął się wiercic- pewnie nurofen już przestał działac.
Ja już poprałam, posprzątałam, zaraz chyba polecę do sklepu, pozniej zabieram się za obiad i chciałam jeszcze jechac do galerii może trafie i ja na jakieś przeceny i kupie coś Bartowi;-)

Miłęgo weekendu ;-)

reklama
Bry bry :-)
Ja wczoraj tylko pooglądałam fajne buciki i kurteczki ale nic dla małej nie kupiłam bo wcześniej zamówiłam w necie. Sobie kupiłam 3 bluzki i kurteczkę na wiosnę , Weronice 2 , mężowi kurtkę i sweter i takie tam pierdy. W Arkadii bałagan ,dużo ludzi nie było ale jak wychodziliśmy to już zaczęły napierać tłumy a w sumie małe jeszcze te przeceny.

Witam koleżanki :-D
U nas nocka taka sobie ale ze 4 godz pospałam :baffled:
Jasiek dostał czopek bo baaardzo go bolały te dziąsełka ale io tak spał jak zając pod miedzą no i 4 pobudki co 1,5-2 godz :dry: i weź się człowieku wyśpij :-p jak usnę to zaraz muszę wstać :crazy:
mój tata mówi, że jak byłam mała miał jedno marzenie - wyspać się :-D cóż teraz ja mam takie marzenie ale nie narzekam najważniejsze, że maluszek rośnie i ma apetyt tylko dlaczego w nocy :confused:
Zapomniałam wczoraj napisać, że bardzo współczuję Kasi utraty fotelika co ci ludzie nie wymyślą mój brat miał jakiś czas temu włamanie do mieszkania to ukradli mu żelazko, buty i jakieś pierdoły :/

Witam późnym rankiem ;-)
Macie w zwyczaju pisać co tam u Was, więc się dołączę :tak:
U nas nocka spokojna, Olcia spała do 8(w nocy troszkę pomarudziła, pewnie ząbek niedługo się pojawi...), zjadła, potem jeszcze dosypiała do 10, a my z nią ;-).Kochana córeczka :-).Teraz siedzi w krzesełku, czeka na kleik(mąż przygotowuje) i ogląda "Sąsiadów" :-D. Ja też bardzo lubię tą bajkę :-D

Dzień dobry przed południem:-D. My już po rehabilitacji. Rano było minus 9 więc M nas zawiózł samochodem. Krzyś był dziś spokojny, grzecznie poddawał się ćwiczeniom, ale to pewnie dlatego, że 30 min prze ćwiczeniami dostal Viburcol:zawstydzona/y:. Zwykle staram mu się nie dawać leków, ale ostatnie 2 dni płakał nawet na kocyku przy zabawie i na rękach...więc nie chciałam nawet myśleć, co będzie na rehabilitacji:-(. Generalnie to nie spieszy mi się, żeby pojawiły się u niego ząbki, ale jak ma się tak męczyć i być taki marudny, to niech już lepiej będą.
Teraz mały śpi, a ja gotuję dla niego mięsko. Dziś dostanie po raz pierwszy:tak:. Mam nadzieję, że zje...bo ostatnio to ani łyżeczką, ani z cysia nie bardzo chce jeść:no:. Łyżeczkę i owszem, chętnie...ale gryzie:-)

Jola, gratulujemy ząbka.
Aniknulka, nasz Krzyś też nic nie mówi, co przypominało by "dorosłe" gadanie:tak:. Najchętniej puszcza bąble ze śliny i robi "prrr" ustami:-D

Miłej soboty.

witam z rana u nas tez nocka spokojna Kołaj spał do8 30 wiec wmare sie wyspałam juz mam posprzątane i po zakupach . Teraz przyszła babcia bo my stare pryki szykujemy sie na kulig a potem ognicho :-D . Tesciowa ugotowała nam już bigosiku moj znajomy załatwił berbeluche i mam nadzieje ze bedzie dobra zabawa i ze nogi będzę miala całe miłej soboty kochane :tak:

dzień do-bry, bry bryyyyyyyyyy :-D:-D:-D

I ja witam w południe :-)

Joan-na, Jola, Aniknulka witajcie :-)

Domisiu, Nadinko zdrówka Wam :tak:

U nas tez ząbkowanie, ale po dawce panadolu mała pokimała do 7 bez dużego wiercenia :tak: 2 noce ostatnio nie dostawała nic prócz vibrucolu i masakra :baffled: ale aż się boję jej tak często dawać... od urodzenia to już niedługo zaczniemy 3 butelkę panadolu a wcześniej była jeszcze 1 nurofrenu, do tego 2 żele na dziąsełka już prawie poszły :sorry2:

No i narzekałam na małą a ona zaczyna juz coś bełkotać w stylu dada, nana (czemy nie tata i mama :confused::sorry2::-D) ale już coraz bliżej pierwszych świadomych słow :tak:

Wróciłam z zakupków, w końcu kupiłam wygodny stanik, bo M znalazł fajny sklep :tak:pomierzyłam full rozmiarówi wiem jaki przez neta zamowić, żeby był dobry :-) w końcu będę nosić wygodne, bo już świra dostawałam :baffled: mała była grzeczna, nowy fotelik musi byc wygodny, bo ładnie usnęła i jak juz sie obudziła to spokojnie siedziala i się zacieszała ;-) małej kupiłam jeszcze trochę skarpetek i rajtuzek, bo tak szoruje po podlodze :szok: wszystkie kąty wymiata i nawet jak świeżo umyte, to i tak zawsze coś wynajdzie :zawstydzona/y:

Witajcie:-) A umnie nocka koszmar 8 albo 9 pobudek już nawet nie pamiętam. A jeszcze chyba wczoraj chwalilam Kubę że ładnie zaczął spać.:-( U nas zimowo się zrobiło az trudno uwierzyć że wczoraj świecilo piękne słońce a dzisiaj biało o do tego okropnie wieje od morza. Szok.
Kuba sobie grzecznie leży włóżeczku, Kacper z tatusiem na podwórku, a ja wskoczyłam na BB zobaczyć co u Was. Nie mam jakoś nastroju. Spać mi się chce. Idę chyba wypiję zaraz kolejną kawkę to moze jakiegoś powera dostanę. A wypadąłoby jeszcze chałupkę ogarnąć

Dzień dobry mamusie:tak:

U mnie nocka też ok minęła bo maluchy spały u babci:-D a ja się wyspałam i wstałam dopiero ok 9.00:szok::-) przerabiamy podłogę u chłopaków więc z racji remontu chłopaki siedzą z babcią:tak: ale już dziś wrócą do mnie:-)

ale tłoczno na BB super!! witajcie dziewczynki!!!:-)
odnośnie wyprzedaży to na razie zaliczyłam sobie orsay'a:tak: i mam parę łaszków i nowy płaszczyk:tak:
ciuszki z NEXTA uwielbiam i bardzo często kupuję (koleżanka kupuje będąc u M swojego w Londynie i nimi handluje:tak: a że mamy podobne gusty także o mnie nigdy nie zapomina:-D lubię również ciuchy dla starszych dzieci z 5.10.15:tak:

reklama
Dzien Dobry
U nas słonecznie, mroźno, śniegu nie jest za dużo ale samopoczucie jest superowe.
Nadusia wysypana jeszcze bardziej po dzisiejszej nocy, budziła się co godzinkę- biedaczka wszystko ją swędzi. Przewalała się i nie mogła zasnąć.
Ja dzisiaj szaleje z porządkami, czekam jak babcia przyjedzie z zakupami do mnie, bo teraz nie mogę się ruszyc z domu.
Milego dzionka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry