Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas jest podobnie Od Kilku dni Wojtek zaczal inaczej piszczec i tak intonuje te piski jakby wlasnie zaczal cos gadac ale duzo mu brakuje. brrr i prrr sa za to ciagle.Jola, gratulujemy ząbka.
Aniknulka, nasz Krzyś też nic nie mówi, co przypominało by "dorosłe" gadanie. Najchętniej puszcza bąble ze śliny i robi "prrr" ustami
Miłej soboty.
ale pogoda tak ogólnie bardzo ładna, słoneczko świeci i w ogóle jest przyjemnie ale jak dla mnie za zimno, ja jestem zmarźluch i wolę jak jest 30 stopni
:-)

a najgorsze jest to, że pod stojakiem który trzyma choinkę nazbierała się woda i panele się rozeszły w tym miejscu 

a mówiłam Ł że wole sztuczną to się uparł... ehhh
a do pokoju małego kupiliśmy niby tańsze panele, a są o niebo lepsze i super wyglądają, super się myją i w ogóle lepiej się po niech chodzi :-)
Uff. Nie kąpałam go sama juz ze 4 miesiace, zawsze to robi M. Ale dziś pojechał z samochodem do warsztatu i jeszcze go nie ma.