Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

pozniej pojechaliśmy do teściów, po 19-stej byliśmy w domku, pocwiczyłam, Ł wykąpał i nakarmił Barta, teraz poszedł znów na ncokę, Bart uspyia w łóżeczku, ja wzięłam prysznic i w końcu mogłam włączyc bb 
Kolęda na zapisyPierwszy raz słyszę. Czego to księża nie wymyślą. Uważam, że to już przesada
![]()
a Mamocik ? Behemocik ? Iwosz tez na Inflandzkiej

Zacięta jesteś w tych ćwiczeniach, ja zrobiłam 20 brzuszków i wysiadłam. C oprawda to jedne z pierwszych po porodzie ale cięzko , ciężko idzie
muszę doprowadzic się do jakiegoś wyglądu, robię te brzuszki (szóstkę weidera czy jakoś tak) i te 3 linki co wklejałam zaczełam 3 dni przed Sywlwestrem i zaczynam widziec lekką poprawę- do tego aerobik (ale co to jest 2 razy w tygodniu) no i jak się uda to czasem basen, może do czerwca schudnę, a raczej poprawię sobie ten okropny brzuch!!!!
wiem jak to jest ciężko ja miałam chwile załamania ale personel zaraz zauważył przyszedł zapytał co się stało pokazał co i jak i wtedy jakby kamień z mojego serca
niektórzy narzekają ale ja nie liczyłam na luksusy nawet na Karowej wiem, że każda matka musi przejść przez poród, pierwsze karmienie itp nie liczyłam, że będą przy mnie skakać jak tylko kwęknę ale poród, opiekę jaką miałam życzę każdej mamusi
bardzo możliwe, że byłam pilnowana (co godzinę) z uwagi na pomiar glukozy (cukrzyca ciążowa) i najważniejsze, że m był przy mnie
na cały miesiąc byli tylko 5 dni w żłobu resztę przechorowali
nie dość, że zapłacili za żłobek to i lekarze leki kosztują a tak na biegu trudno znaleźć opiekę nad chorym dzieckiem (jeśli rodzice musza pracować) - lub ciągnęły zwolnienia
a jak jadasz? TEż ograniczasz?
dobrze że byłaś o pomogłaś kobitką

klientów pełno
i gdzie tu mowa o kryzysie
jutro też muszę troszku popracować i do tego idziemy z chłopakami na imprezę mikołajkową dla dzieci w firmie M