reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie kochane!
U nas wszystko powoli wraca do normy. Byliśmy na obiedzie u babci (wszystko przygotowałam i tylko zawieźliśmy) ciśnienie spada ale musi uważać na siebie i brać proszki :tak: ucieszyła się jak zobaczyła Jasia a jak z nią rozmawiał mówię Wam kupa śmiechu :-D jego aaaaaaaaa, eeeeeeeeeeeeeee zaczepne i krzyki poprawiły wszystkim humor :tak:
Julia cieszę się, że juz jesteście w domku :tak: mam nadzieję, że wszystko już wróci do normy :tak:
BBakAnia naciesz się m skoro tak rzadko bywa w domku ;-)
Joan-na super takie dobrodziejstwa z ogrodu posłużą maluszkowi :tak:
Mata
Dariunia powiadasz że 6weidera działa? oj chyba musze się za siebie wziąść :sorry2: najgorsze jest to, że mam taaaaaaaaaaki apetyt :zawstydzona/y: chyba większy niż jak byłam w ciąży :sorry2:

ja mam to samo :-( a te ćwiczenia skopiowałam sobie z innego wątku (wkleję w załączniku) muszę przestać gadac i wziąść się za siebie :tak:

Poza tym mam nadzieję, że Dobrusi szybko wyjdą te ząbki i w końcu odpoczniesz ;-)
Marlena, Majeczko zdrowia dla maluszków :tak:
Mamoot mam nadzieję, że Wojciaszek zrozumie i przestanie być zazdrosny o brata ;-) życzę tego

Załączniki

• weider0jm.jpg
    weider0jm.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama
bbakania juz widzę u Ciebie piersze symptomy nałogu babyboomwego ;-):-D jak tylko chwilka to hop na forum ;-) no i ciesz się mężem, ciesz;-):-D miłej kąpieli ;-)

Aniknulka teraz trzeba tylko babcię przypilnować, żeby nie szalała i zaczeła bardziej dbać o siebie :tak: Jasio jej juz chyba to też wytłumaczył ;-)
a z ćwiczeniami to chyba musimy się razem motywować ;-) ja na razie używam masła ujędrniającego i chyba działa, bo w ciągu miesiąca nieregularnego stosowania widac efekty, skóra na brzuchu jest mniej wiotka, brzuch juz się ładniejszy robi :tak: i zginęło chyba z 7 cm :-) mnie jeszcze dobijają rozstępy... musi dużo czasu minąć zanim zrobia się mniej widoczne... a skórę mam równo spękaną :baffled:

Dobrusia uwielbia zaczepiac dziadka (wyrabia sobie już chody ;-):-D) kaszle, piszczy, krzyczy, byleby dziadek się popatrzył i zagadał :-D no i tak intensywnie tylko jego zaczepia :tak: a teściowa zazdrosna, bo skacze koło małej, kombinuje a i tak nie robi takiego wrażenia na malej jak teść :-p

Mata to może we dwie zaczniemy? Będziemy się wspierały a Daruunia pilnowała :tak:
Uciekam kochane jutro czeka mnie trudny dzień :-( słodkich snów;-)

Mata to może we dwie zaczniemy? Będziemy się wspierały a Daruunia pilnowała :tak:
Uciekam kochane jutro czeka mnie trudny dzień :-( słodkich snów;-)
jeszcze ja sie moge do Was dolaczyc Niestety wygladam jak ciezarbna słonica. A te ciwczenia nie wygladaja naskompikowane wiec pewnie dam rade i moze w koncu bede mogla na wiosne wyjsci ise ludziom pokazac.
Poczytalam aleniesety tyle tego ze nie jestem w stanie wszystkiego przeczytac Wiem tylko donbre wiesci o Liliance zczego sie bardzo ciesze.
U nas nocklka ok i to juz kolejna bez zadnych wspogaczay Moze te zebole na troszke odpuscily Noo aledalej nie wyszly. Jutro mamy szczepienie jestem ciekawa czy dostane sjkierowanie na podciecie wedzidelka dla mojego maluszka noo i jezlei doatsne to gdzie czy do chirurga czy dolaryngologa. No musze poczekac do jutra wszystkiego sie dowiem.

Witam cioteczki:-)
mozna powiedziec,ze jestem wyspana ale to tylko dlatego bo polozylam sie wczesnie spac bo mialam przeczucie,ze Mania wczesnie sie obudzi i tak sie tez stalo 5.30 dalam jej zabawki do lozka a ja spalam jeszcze godzinke teraz lezy sobie w lezaczku:tak::-D
pozdrawiam goraco,zycze wam milego dnia u nas pogoda okrutna chyba znowu zostaniemy w domku:no:

Witam w poniedziałek. Duzo pisałyście ja was podczytywałam ale choroba Domisia nie dawał mi wytchnienia. Ale dziś juz nie ma temperatury, pojawiła sie wysypka. Więc przeszliśmy 3 dniówke któwa u nas trwała 5 dni. Wymęczyła ona nas okropnie. Teraz DOmisia wszystko swędzi , więc ze spaniem jest krucho. No i niestety zaczął kaszleć, ale mam nadzieje ze szybko to teraz mu przejdzie. Pozdrawiam
I ja się melduję wieczorkiem :-)
Dariunia powiadasz że 6weidera działa? oj chyba musze się za siebie wziąść :sorry2: najgorsze jest to, że mam taaaaaaaaaaki apetyt :zawstydzona/y: chyba większy niż jak byłam w ciąży :sorry2:

U nas masakra... idą 2 górne jedynki i czort wie czy coś jeszcze :dry::baffled: już widać wyraźnie jedną kreskę, druga sie juz pokazuje, mała marudzi, spać nie chce... oby szybko poszło i już :sorry2:
ja dzisiaj okropnie się czułam, od rana bolała mnie głowa, kręciło mi się w głowie, aż popołudniu zmierzyłam ciśnienie (90/60:baffled:), temperaturę (35,5 :baffled:) no i jestem głupia co to może być... wypiłam 2 kawy , łyknęłam paracetamol i nieco przeszło... mam nadzieję, że jutro już będzie ok, bo jakbym miała się sama jeszcze z małą użerać, to chyba bym padła :sorry2:
Ja też musze wziąść sie za ćwiczenia bo jak patrze w lustro to słonice widze:-D:-D:-D
Mata wytrwałości i zdrowa dla ciebie. Oby te ząbki juz wyszły
Julia witaj kochana. mam nadzieję, ze skończą sie u was te lekarskie wypadki bo było tego sporo od urodzenia Filipka.
Ja cie też Julcia witam. Oby te choroby poszły już w zapomnienie
Aniknulka, dużo zdrówka dla babci!
Maajka, dla ciebie też wytwałości i zdrowia dla dzidzi

Witam z rana :-)

Azile dobrze, że ta trzydniówka już Was opuściła, jeszcze tylko przezyc wysypkę i mam nadzieję, że będzie juz tylko lepeij:tak:

Marlena ale masz fajnie, że Maryś daje Ci jeszcze kimnąć :sorry2: Dobrusia owszem zabawi sie sama z rana, ale tak przy tym piszczy, że szyby drżą :baffled: wiec spać się nie da...

To co dziewczyny, mobilizujemy się i zaczynamy ćwiczenia? Ja już sobie obiecałam, że jak będzie wiosna, to zacznę biegać :tak: muszę zobić coś ze swoja kondycją i mięśniami brzucha, bo zawsze było u mnie z tym kiepsko... przydałaby się konkretna próba zespołu, bo wtedy to dopiero wycisk (2-3 godziny góralskich baaardzo energicznych tańców :baffled: jak ja to kocham :-D:-D:-D)

Mała zalicza pierwszą dzisiaj drzemkę, potem śmigamy na spacerek (mam nadzieję, że obędzie się bez syreny jak wczoraj :dry:). Nocka nwet, nawet, do pierwszego karmienia budziła sie kilka razy z płaczem, w nocy może już ze 2 razy z płaczem i dała pospać do 7:30. Kochana ;-):-D cyc co 2 godzinki, ale na śpiocha :-p

Witajcie :tak:

marlena_nad - Marysia to Ci chyba pospać dłuuugo jeszcze nie da :tak: ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni ;-)a jak zdrówko? kaszel nadal męczy? u mnie już spokojniej :tak:
mata - szybkich ząbków małej :-)
maajka - zdrówka malutkiej

Wreszcie zwlekłyśmy się z łóżka :tak: ale jestem wyspana :-D
Właśnie wcinam śniadanko i piję kawkę, no i wskoczyłam zobaczyć co tam u Was się działo wieczorem, bo lubicie dużo wieczorkami pisać, oj lubicie :-p
Muszę dziś ogarnąć troszkę w domu bo przyjeżdża do nas teściowa ;-). Cieszę się, bo nie ma za wiele okazji zobaczyć swojej najmłodszej wnuczki :-(Zostanie do soboty, więc będzie miała "chwilę" nacieszyć się Olą :-D a i my pewnie skorzystamy - mam w planach wyjście na romantyczną kolację z mężem i kino (może polecicie jakiś fajny film?:confused:), a w piątek może jakaś imprezka na mieście ze znajomymi...:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że się uda, a mnie znów jakiś wirus nie zaatakuje...

Miłego dnia życzę wszystkim!

hej kochane!

za każdym razem obiecuję że teraz się będę pojawiać częściej i znikam:zawstydzona/y:
ale wybaczcie...ostatnio miałam mały remont:-D:szok: no i M w domu więc musiałam to wykorzystać a wtedy żadko zaglądam na net

Pozdrawiam wszystkie i życzę zdrowia chorującym maluszkom!!!

reklama
Witajcie dziewczyny!
Dziekujemy za zyczenia zdrowia-chyba podzialaly,bo Mai wczoraj pod wieczor sama zeszla temperatura,a w nocy bardzo ladnie spala,mimo katarku.Czasem tylko troszke postekala,ale nie wybudzala sie i nie plakala.Tylko malo je-na noc mleka nie chciala,tylko wode,ok.6.00 rano wypila ladnie,ale juz 10.30 tez nie chciala,tylko ok.50ml.No i lepiej juz wyglada,ale mimo wszystko umowilam sie na wizyte do pediatry na 17.45,zeby ja w razie czego osluchala.

Mata,Aniknulka,Magdalenkakol-wspieram Was duchowo w cwiczeniach:-)Tez powinnam sie wziac,na razie tylko uzywam stepera.

Do góry