reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziękuje dziewczynki! Właśnie wstałam- teściowa ze szwagierką są u mnie i jedna się Bartkiem zajmuje a druga rosół ugotowała ;-) teraz do tego wszystkiego strasznie rozbolała mnie głowa:baffled::dry:

Bartuś dziękuje za gratulacje;-)

reklama
Napisałam jednego posta i mi wcięło wrrrr...

Magdziarko ja swojego tasiemca też oddam w dobre ręce:-D:tak: może jakąś aukcję ogłosimy.:-D:-D:-D:rofl2:

Co do warunków i noclegów to koło nas są dwa miejsca Kosarzyska i Wierchomla. Wyciągi wypożyczalnia sprzętu hotele szkółki narciarskie itd. Co do noclegów to taniej jest wynająć prywatne kwatery bo to koszt 30 zł za osobę za noc, dzieci połowa a Antoś za darmo...tyle że to bez jedzenia. Koszt pełnego posiłku ( knajpa koło mnie) zupa i drugie to 10 zł. W samych stacjach narciarskich drożej. Ja ze swojej strony zapraszam a szczegóły i cenniki poniżej

SUCHA DOLINA

http://www.wierchomla.com.pl/cennik_skipassow.html,259

:-)Aniknulko no to mialas przezycia kochana tez pewnie zachowalabym sie tak jak Ty,ale sie tam naczekaliscie jednak dobrze,ze juz po wszystkim i za Jasiu nie cierpial ciesze sie,ze juz po wszystkim:tak:

Dziękujemy kochane :-D
Ja już obiadek zrobiłam i zjadłam dziś grzybowa i kopytka z sosem a jak Jasio uśnie to zamierzam poćwiczyć :tak:
Zuzkus ja byłam dwa razy na wyjeździe (jeszcze jak chodziłam do liceum) właśnie na Wierchomli zjeżdżało się super tylko wtedy jak byłam był wyciąg orczykowy i trochę tyłek bolał :tak:

Aniknulka bardzo się cieszymy, że jestescie juz po zabiegu. Szczególnie, że miałas takie przeżycia -
ale tak jak już koleżanki podsumowały wczesniej - nie ma to jak polska słuzba zdrowia. Tylko czy to sie kiedys w końcu zmieni na lepsze - kieposko to widze :no:

Chorowitkom życzymy zdrowiai jeszcze raz zdrowia:-D

Darunia szczególnie Ty sie trzymaj. Dobrze, że pomoc nadeszła!!! Kuruj sie i szybko dochodź do siebie a Twojej dziecince gratulujemy ząbka :-)

Ostatnia edycja:
Aniknulka masakra ta słuzba zdrowia :crazy: oby tylko zrobili jak trzeba en zabieg i żeby nie okazało się, że trzeba powtarzać :dry:

My w tym tygodniu mieliśmy mieć szczepienie, ale przełożono wszystkie szczepienia na przyszły tydzień, bo u nas epidemia grypy :baffled:

Ole Magdziarko :-D

Bbakania u nas też jak się kończy to wszystko, ale to mąż robi zakupy (i on chodzi jak tragarz :-p;-):-D), a ja ja mi czegos potzeba na już lub mam zachcianki:-p

Zuskus Magdziarko jak chcecie kilka kg, to nie ma sprawy, tylko powiedzcie jakje Wam przesłać :rofl2:

Darunia ma nadzieje, że już lepeij :tak: a pomocy Ci zazdroszczę, bo ja w razie W to zdana byłabym i tak tylko na siebie :-( no chyba że mąż by się z pracy wyrwał, ale u niego to graniczy z cudem :crazy:

Małej chyba ząbki nieco odpuściły i na noc dostała tylko vibrucol, zobaczymy jak będzie spała :dry: coś mi sie wydaje, że ząbki szykują zmutowany atak, bo jedna jedynka już na wyjściu, a chyba czeka na drugą :baffled:

Dziękuje Wam jeszcze raz!!!!

Już się lepiej czuje jesli chodzi o tą grypę, kregosłup po leach też odpuścił, ale głowa:no: booooooli bardzo, pomoc już pojechała do domu, Bart mi zasnął
No i tak,tak Magdziarko idę na tasiemca, zanużę się w wyrku bo jestem umęczona!!!
Dzisiaj nie cwiczyłam i przez ten kręgosłup mam zakaz cwiczenia przez tydzień :dry::wściekła/y::crazy: mam nadzieje, że jednak bede w stanie co nie co porobic :sorry2: ale to napewno nie dzisiaj :baffled:

Miłego wieczorku moje kochane!!!!

reklama
Do góry