Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas tez juz tak wychodza od jakiegos czasu i wyjsc nie moga:-(

dzis byla tylko jedna drzemka godzinna...zeby to znaczylo ze nocka bedzie spokojna to nie mialabym nic przeciwko temu ale watpie...skora wyglada niby lepiej ale w niektorych miejscach na ramionkach cos sie saczy i pewnie to go budzi w nocy i swedzenie:-(straszne taka bezsilnosc jak chcialoby sie pomoc dziecku a nie mozna:-(
nie wspomnę o sobie. Mama kupiła mi dziś cienki oliwkowy golf (choć nie lubię golfów ale jeden na zimę się przyda) i podkoszulek z kr. rękawem tez oliwkowy ;-) cóż siedzę w domu a u nas nie ma takich sklepów z ciuchami jak w stolicy :-(
widzę, że nie tylko BB jest naszym nałogiem 
Wow! jak tylko będę w okolicy dam znać :-)aniknulka teraz w wierchomli jest full wypas krzeselka, gondola i nawet hotel spa
wzięłam właśnie kolejną tabletkę - moze pomoze
) ale mogłabym z 6 oddac- kto chętny ;-):-)
Ciekawe jak długo. Dostałam się z Kacprem do dermatologa dzisiaj z tym uczuleniem. Mam odstawić nabiał, cytrusy. czekoladę i orzechy dopóki wzystko nie zejdzie i próbować stopniowo wprowadzać z powrotem. Przepisała dwie maści jedna gotową a druga do zrobienia i będzie na jutro, Zyrtec kropeli i wapno . Ile teorii miała na temat tego skąd to moze być że w głowie się nie mieści. Nic zobaczę czy po tych maściach poschodzi a jak nie to kontrola z tydzień. Biedne to moje dziecko. Wygląda to okropnie a do tego swędzi. I tak cały dzień ganiałam jak opętana. Dobrze, że Kubę mogłam podrzucić do sąsiadki to uwinęłam się dwa razy szybciej niż jakbym musiała go brać wszędzie.
:-) A i gratulację dla Bartusia:-)