reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
witam:-)
u nas nocka nawet nawet po tym co bylo ostatnio to dwie pobudki niestraszne:-Dtylko nie wiem jak moje dziecko to robi ze za kazdym razem jak mnie budzil to lezal na brzuchu...zazwyczaj troche mu zajmuje przewrocenie sie bo spiworek go hamuje i troche sie przy tym wkurza a dzis cichaczem zeby mama nie slyszala;-)
joanna gratulacje dla Krzysia:-)
asiowo czego zyczy sie narciarzowi? polamania nog?:sorry2:dobrej zabawy w kazym razie:-)
lilianko duzo zdrowka dla Ciebie :-)
marlena jak narazie pogoda u nas swietna sloneczko i nie za zimno wiec pojdziemy na spacer:-)

Kasaiu z Twoją figurką bedziesz wyglądała rewelacyjnie! Ja mam spódnicę z wysokim stanem i wyglądam nawet ok, a jedna brzuch mam :dry: i też marzą mi się te spodnie- fajnie wyglądają te spodnie razem z jakąkolwiek koszulą!!!! Bomba!!!!

Asiowo!!!! Nie przejmuj się, masz się zrelaksowac, a m napewno sobie poradzi!!!!:tak:

Lilianko... biedactwo moje... zdrówka!

Ja zmykam na ten basen ;-)

Witam i ja z rana ;-)

Joan-na gratuluję ząbka :-) i zazdroszczę wypadu na zakupy, bo ja mogę sobie jedynie pomarzyć :-(

Ula zdrówka kochana, żeby szybko te zatoki odpuściły :tak:

Asiowo udanego wypadu na narty :tak:

Darunia mam nadzieje, że Bartuś lepiej będzie sie bawił dzisiaj na basenie :tak:

Lilianko zdrówka Tobie. Jeszcze Ci tylko choroby teraz brakuje :dry: mam nadzieję, że szybko przejdzie ból i będziesz mogła normalnie funkcjonować :tak:

U nas nocka taka sobie, strasznie bolą mnie nogi, biodra... cała jestem połamana od pasa w dół i to od kilku dni już :eek: Wczoraj spacerek kiepski, bo małej syrena się włączyła, a byłyśmy ze 3 km od domu... posadziłam ją i jakoś dojechałyśmy... no i nie mogła już usnąć, bo minęła jej godzina do spania... mąż jeszcze wczoraj późno wrócił, a ja myślałam, że padnę. Małej już się odwidziało zasypianie w łóżeczku, znów musi byc cyc :sorry: ale tego można było się spodziewać, bo minęły magiczzne 3 dni :dry: także u nas raczej kiepski dzionek wczoraj...
Martwi mnie to, że jak po całym dniu położę małą do spania, to jestem taka wypmpowana, że nie mam na nic siły... a muszę zabierać się za pisanie pracy i nie wiem kiedy to zrobię. W dzień nie da rady (chyba, że z 15 min. na każdej drzemce, bo mała śpi z 30 min. ale ja musze jeszcze do pieca dołożyć, obiad sklecić, bo jak mała bryka to nie mam jak), a wieczorami to marzę żeby do łóżka się położyc jaknjaszybciej... no nic, muszę jakoś zebrać siły i napisać, im szybciej tym lepiej :sorry:

miłego dnia, bo nie wiem czy będę miała czas dzisiaj jeszcze coś napisać :-)

Wkurzam się na M bo pojechał i zginął i nie wiem czy planów nie zmienię bo mam chę ć jechać do IKEI - ach te moje dylematy - wiem wiem :-) mała pełza po podłogach , po przedpokoju i do kuchni i jak jest się samemu w domu to ciężko cokolwiek zrobić , zazwyczaj o tej porze jak mnie nie ma śpi 2 godziny a jak ja jestem to jej się nie chce

Kasiu Ola chce sie mama nacieszyć ;-):-D to Ci cwaniara :sorry:

A my się jeszcze meldujemy, bo chcemy ogłosić, że mamy ząbka, a nawet 2 :szok: od jakiegos czasu było widać plamki, ale nie stukały, a ja dzisiaj biorę łyżeczkę i co? Stuk stuk :-D no to wiem, czemu mała ostatnio była taka nieznośna :tak: jeszcze pewnie pomarudzi, bo nie wylazły całe, tylko z pół, ale już powinno byc lepeij :tak:

Witajcie Mamuśki :-)

U mnie nocka krótka ;-) wróciliśmy z imprezki po 1, o 7 Ola wstała, więc potem tylko dosypiałam do 9 :tak: Jestem umęczona ale szczęśliwa :-D nie pamiętam kiedy ostatnio tak dobrze się bawiłam :zawstydzona/y: rozmowy przy piwku ze znajomymi i małe tany tany :blink: no i romantyczny powrót z mężem do domku :-) Mmmm...miodzio :-p
Miłego dnia babeczki :tak:

Mata-gratuluje zabkow u Dobrusi!!!!:-)

A ja zapomnialam sie wczoraj pochwalic,ze Maja skonczyla juz 7 miesiecy:-)

Syropek zoladkowy dziala super,bo Maja od wczoraj po poludniu jeszcze ani razu nie zwymiotowala:-)Pojawila sie za to jakby biegunka,tzn.woda tryska jej z pupci,z kawalkami kupki,takiej noworodkowej,jak musztarda.Wiec M dzis pojedzie do apteki wykupic druga recepte na syropek przeciw biegunce (to sa glownie jakies dobre bakterie jelitowe).

A Maja wslasnie pelza sobie juz prawie po calym pokoju:-) I wklada paluszki do kontaktu-trzeba kupic zabezpieczenia (choc M mowi,ze one maja tam jakas blonke zabezpieczajaca).

Mata gratulacje ząbków - może się w końcu skończą twoje Dobrusiowe problemy :-)
Wszystkim nowym ząbkom gratulacje - u nas cisza i buzia jeszcze bez ząbków:-)
Gratulacje udanych imprezek - fajnie się czasem oderwać od codzienności

reklama
Hej...
Wróciliśmy z basenu :dry: Bart wytrzymał w wodzie tylko 10 minut i koniec- płacz itp. qrcze nie wiem dlaczego, może on sie boi???
Za tydzień ja z nim wejdę, bo Ł wkurzony mówi, że nie potrafi go uspokoic... a jak za mną też bedzie płakał, to chyba narazie sobie odpuścimy :confused: tak chyba bedzie najlepiej...

Gratulacje kolejnych ząbków!!!

Majka najlepszego dla Mai z okzaji 7 miesięcy!!!!

Spadam robic obiad, bo na 17-stą do znajomych jedziemy. Buziaki babeczki ;-)

Do góry