reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja wiem milka o tych butlach. I ja byłam mega przeciwniczka butli tylko ze mój mały nie przybierał na wadze i ja z tym karmieniem od początku walczyłam. Teraz się juz sama poddałam bo małego sypie jak tylko coś zje. Planowałam go pokarmić piersia do wiosny, ale on sam zdecydował. Myśle że dla mnie to lepiej, wkońcu moge jeść wszystko jak człowiek,
Kasiu fajnie że zakupy sie udały

reklama
Witajcie Czerwcówki!
U nas nocka koszmarna,Filip ubudził się o północy i płakał 2h już chciałam dzwonić na pogotowie bo to wszystko przypominało jakieś boleści ale dałam mu herbatkę i kropelki na na brzuszek i po jakimśczasie zasnął.Byłam zła i przybita w twj nocy ale przemyślałam sytuacje i wydaje mi się,że to jest od nowych produktów jakie mu wprowadziłam do diety bo wczoraj ugotowałam mu obiadek i go odziwo trochę zjadł i dostał też kaszkę bananową na noc i wydaje mi się,że żołądeczek nie był przygotowany na taką dawkę nowości. Rano obudził się z katarkiem i wysypką na buzce:-(

reklama
Julia!mozliwe,ze te bolesci od nowosci i Filipek ma delikatny zoladeczek,pewnie zaczniesz podawac mu wszystko stopniowo i moze po jednej rzeczy dziennie:tak:
U nas sloneczko niby jest,ale tak wieje,ze dzisiaj wygladamy tylko przez okno:-)
jejku jak ja czekam na wiosne;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry