reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
noo - rozlalam sie po calej gornej czesci postaci;-)
a po porodzie...hmmm

tak tydzien po porodzie

tak po miesiacu

tak po roku - jeszcze faldki mi zostaly - ale tutaj juz bylo duzo pracy - wazylam 62 kg

no rewelacyjnie to ja nie wygladalam :laugh2: nie oszukujmy sie

no w sumie racja z tą wodą - bo ja w 8 dni po pordodzie miałam 14 kg mniej. Czyli 9 kg to był tłuszcz :-D:-D:-DA najgorzej mi było zrzucić 5 ostatnich kg. MASAKRA. Dlatego moze teraz jak bym się zatrzymała na 15-17 nie było by tak źle....

hehe - moj nie siedzi ze mna na forum
ale pomaga mi moderowac inne forum - prywatne takie raczej...i jesli ma pytania to czysto techniczne:-D

Cześć Dziewczyny!:-)
ja jakieś 4/ 5 kg na plusie, znam te okropne wzdęciowe bóle, niewiele się da zrobic, a kłuje jak cholera.
Byłam wczoraj u super internistki, mówiła m.in. o spaniu w skarpetkach- koniecznie, a że specjalizuje się w med chińskiej (poza sandardową) mówiła, żeby nie gadać za dużo, śpiewaczkom ponoć polca się nie pracować w ciąży, bo energia do "produkcji" głosu pochodzi z brzucha (przepona...) i zabiera się ją dzieciakowi. Ciekawe...;-)

No i to, co słyszymy od zawsze ze wszystkich stron- żadnego stresu, bo prowadzi do skurczów i przedwczesnych porodów... Żyj tu człowieku bez stresu...:rofl2:

Mam nadzieję jutro wstać i łyknąc glukozę z rana, bo od poniedziłku sobie obiecuję...

Milka szczerze ci powiem ze wyglądałaś rewelka!!!! Naprawdę super. Ogromna różnice i widać że byłaś popuchnięta. Bardzo ładna z ciebie mamusia. A zdjęcie nr 1 słodziaste:-)

Kurcze no to dobrze bo już się przestraszyłam. To odwołuje to co napisałam. Jak na 40 tydzień to ma maleńki brzuszek :-D:-D:-D

reklama
Głuszku, masz rację, wcale tych kg nie iwdać, ani w tym 39 tygodniu, ani teraz. Laska z Ciebie :tak:

Milka, jestem pod wrażenim i brzuchacza i Twojej figury potem. Super zrzuciłaś kilogramy! A zdjęcie z maleństwem słodziutkie.:-)

Joaś - zgrabna mamusia z Ciebie.:-)

Do góry