reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
:-)
Witam Kochane po małej przerwie
Przepraszam ale nie mam czasu usiąść i przeczytać zaległosci, dopiero pozniej znajdę więcej czasu jak wrócę od lekarza.
U nas w Centrum piękan pogoda, słoneczko świeci, jest bajecznie ... czekam na babcię i idę z dziecmi do lekarza, a pozniej sama pojdę zeby mnie lekarz posłuchał bo mam straszny kaszel...
Nadia czuje sie lepiej, ale czasami i ona zakaszle i musze isc z nią na kontrolę- wczoraj skonczyła antybiotyk!!!
Trochę Was podczytywałam w weekend i nie mogę wyjść z podziwu Edyty - Gratuluję Edytyko i Wielki Szacun!!!- Wytrwałości życzę
I dla Dobrusi życzenia imieninowe

I dla Daruniiiu najlepszego z okazji rocznicy ślubu

Przepraszam, ze kazdej nie odpisuję ....;-)
Życzę zdrówka dzieciom i ich mamom( prezeska chora hmm ) ;-)
Super, że nasze pociechy nabywają nowych umiejętności - Gratuluje :-D

Miłego Dzionka - do poźniej :rofl2:

reklama
Hej,kobietki!:-)
Nadszel poniedzialek i postow znow na potege!;-)
Hmmm...Komu ja mialam odpisac....
Azile-gratuluje 3-go zabka u Domisia!:-)
Mata-spoznione,ale szczere najlepsze zyczonka dla Dobrusi-solenizantki wczorajszej!:-)
Julia-duuuuzo zdrowka dla malego,niech szybko zdrowieje!
Kasiau-Ty masz naturalne jasne wlosy?!Nie moge sobie wyobrazic....;-)
Magdalenkakol-pisalas kilka dni temu swoj przepis na kisielek-i tam bylo pol malej buteleczki soku,a ile ml ma taka butelka u Was,bo u mnie moga byc inne?

A juz uciekam,bo musze Mai ugotowac obiadek,a potem wychodzimy z wizyta do kolezanki.
U nas dzis spadl snieg!Ale juz powoli topnieje:-(

Milego dnia wszystkim!:-)

Ostatnia edycja:
Darunia wszystkiego najlepszego z okazji 1 rocznicy ślubu :-D
Ja właśnie zrobiłam chleb z przepisu naszej Magdziarki a wieczorem robię pizzę ale nie moge znaleźć przepisu na ciasto do pizzy na naszym wątku (ten od włocha) pomóżcie kochane :-)
Lilianko zdrówka ;-)
BbakAnia ja też chciałm kupić Chicco ale te małe kółka :dry: więc Bolder wydał się najlepszym rozwiązaniem na nasze chodniki a przy wzroście Jasia to i gondola rewelacja tylko niestety nie jestem do końca zadowolona z zakupu bo na pierwszy rzut oka nie widziałam niedociągnięć a teraz to już po ptokach :zawstydzona/y: cóż kupię lepszą spacerówkę a ten Twój drugi wózek wygląda na solidny :tak:

Darunia wszystkiego najlepszego z okazji 1 rocznicy ślubu :-D
robię pizzę ale nie moge znaleźć przepisu na ciasto do pizzy na naszym wątku (ten od włocha) pomóżcie kochane :-)
:tak:
Oj to i ja przyłaczam sie do prośby, bo ostatnio przewertowałam cały watek kulinarny i ...lipa - nie znalazłam tego przepsu na pizze, o której wspominała mi MAGDZIARKA

Wiedzialam,ze o Kims zapomnialam:-(-Daruunia-wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Ciebie i Meza w Dniu Waszej pierwszej rocznicy slubu!!!!!:-)

mata:happy: ja też mam bartatine i my też już jeżdzimy spacerówką od tygodnia i Ci napisze,że przy takiej pogodzie to mi się wydaje,że ta spacerówka nie chroni od chłodu jak mały siedzi, to już nie to samo co gondola,ja dokupiłam sobie śpiworek i jest lepiej Śpiwór śpiworek z polarem 108 cm polar błękit (533907483) - Aukcje internetowe Allegro

Darunia Wszystkiego najlepszego dla Was:tak:

Zdrówka dla chorych i ogólnie milego dzionka bo ja muszę uciekać znowu jadę z Filipem do lekarza bo będzie miał chyba zastrzyki bo zwraca antybiotyk:-(
Odezwę się pózniej.

A i dziękuje za wszystkie życzonka zdrówka jakie w naszą strone ślecie:)))

My już po krótkim spacerku ;-), o ile można nazwać spacerkiem szybkie zwiedzanie sklepów:sorry2: i niesienie w nosidełku :baffled: To moje dziecko niby niecałe 8kg, ale w ubraniu i moim ekwipunku trochę waży... :sorry2: no teraz siedzę i cierpię, bo kręgosłup nawala :baffled: Kurcze, nigdzie nie mogę dostać cielęciny :wściekła/y: a to moje dziecko wcina przez to tylko drób (czasami dla odmiany dam słoiczek z innym mięskiem...) :zawstydzona/y:
Generalnie mała troszkę spokojniejsza po spanku i spacerku, ładnie bawi się teraz na macie :tak: robi pompki :-D A ja zaraz za obiadek dla niej i dla nas :tak:
To tymczasem :-)

Niech te wszystkie choróbska pójdą już precz :tak:

reklama
Do góry