reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wszystkiego najlepszego dla Werci,milosci rodzicow,przyjazni bliskich i duzo radosci z zycia,milusiego dnia:-D:-D:-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla Nadinki-dziewczynki,Maciusia i Mikolaja(Lorciowego) z okazji ukonczenia 9mcy:-D:-D:-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla Paulinki z okazji 8mcy,buziaczki:-D:-D:-D:-D:-D

Witam kochane:-)

My juz na nogach jak widac,pogoda narazie straszna zobaczymy moze sie poprawi,zycze Wam milego dnia:-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Werci,milosci rodzicow,przyjazni bliskich i duzo radosci z zycia,milusiego dnia:-D:-D:-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla Nadinki-dziewczynki,Maciusia i Mikolaja(Lorciowego) z okazji ukonczenia 9mcy:-D:-D:-D:-D:-D

Ja również dla wszystkich wszystkiego najlepszego!

Marlenko a ty o wszystkich pamiętasz!!!!!!!!:-):-):-)

A ja byłam dziś tak zmęczona w nocy , że nie słyszałam jak mały płacze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. M mnie budził do małego(mógł sam wstać, ale nie wpad na ten pomysł).
Ale na całe szczęście mały zjadł o północy butle i spał do 5 ,jak na niego to mega wyczyn:tak::tak::tak:. Podobno wstał o 7 , ale ja znowu nic nie słyszałam, tym razem już M go wziął do łóżka i ja pospałam do 8 . Wypoczęłam:-):-):-)
A wczoraj moja kolerzanka urodziła synka, więc Dominik ma pierwszego kumpla;-);-);-).
Miłej niedzielki!!!!!!!!!!!!!

Ja też się przyłączam do życzeń i dziękujemy za życzonka dla Werci - śmiesznie się ułożyło bo jednym tygodniu jedna kończy 8 miesięcy a druga 8 lat

Aile no to sobie pieknie wypoczelas,super zycze milej niedzielki:-)

Kasiau ja tez o tym pomyslalam wlasnie dzisiaj,a i u Magdziarki tak bylo z Olkiem i Antosiem:-)

Mamy zabeczek nr 2,juuupi.......

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry
:-pAle jestem zmęczona po wczorajszej imprezie :-Dledwo siedzę .. a Nadusia wstała o 6 ehhh - Dziekujemy bardzo za życzenia - ło matko kochana to juz 9 miesiecy :szok:

Gratulacje dla 9 miesięczniaków i 8 miesięczniaków
Marysiu gratuluję 2- go ząbala ...
Co do zdjęc hmmm niestety tylko moge je pokazać na zamkniętym .....:sorry2:
Idę legnąc...... do później..........

ja dzis bez humorku ..
Michałka dzis o 4 bolał brzuszek ... ale popierdział i usnał. Tak wiec mialam pobudke o 1 (zjadł tylko 130 ml) o 4 brzuszek o 5 zjadł 180 ml i wstali o 7 a ja o 8 i jestem jak to zombi .....
Zastanawiam sie czy nie od natki pietrsuzki go ten brzuch bolał. Ale w sumie je juz 2 dni i wczesniej go nie bolał. :crazy:
Genralnie nastrój mam do bani. Wygoniłam ekipe na polki i moge sobie chwile posiedziec. Na pewno mnie nie bedzie na bb do czwartku wiec ........ dzsis musze poszalec :sorry2:

Witajcie dziewczyny!:-)
Wszystkiego naj naj dla Werci!:-)
Oraz dla Paulinki,Nadinki,Maciusia i Mikolajka!:-)

My znow mamy za soba ladna nocke-Maja ostatnio swietnie spi,takze w dzien.W dzien to nawet lepiej niz kiedy byla noworodkiem:-)
My dzis mamy gosci na obiadku,wiec nie siedze dlugo przy kompku tylko musze pomoc M w przygotowaniach.
Milej niedzieli wszystkim!:-)

Witam!!!

Wszystkiego najlepszego dla Weronisi z okazji 8 urodzin!!!
smiles_289.gif

Wszystkiego najlepszego dla Nadusi,Maciusia i Mikołajka(Lorciowego) z okazji ukonczenia 9 m-cy
smiles_289.gif
smiles_289.gif
smiles_289.gif

Wszystkiego najlepszego dla Paulinki z okazji 8 m-cy
smiles_289.gif

My wczoraj i dziś mieliśmy gości - rodziców męża. Artur zachwycony, był rozpieszczany że ho ho ho.... Dziadkowie Arturem oczarowani. Miał chłopak towarzystwo do zabawy
smiles_267.gif
(mame ma na codzień, to musi znudziła) W marcu my pojedziemy do nich na tydzień, to dopiero wtedy nacieszą się wnuczkiem.

I ja witam!

I ja dołączam się do życzonek ;-) Marlenka sekretarz BB o wszytskich pamięta :-D

Marysiu gratuluje drugiego ząbka :-)

Lilianko no to super, że udana imprezka :tak: zaraz lecę na zamkniety, może są już fotki :-p

gratuluję lepszych nocek i współczuję nieprzespanych ;-) dla pocieszenia my mamy pobudki 22-23, 1, 4,5,6 :sorry2: ale i tak jest lepeij, bo małą juz pomiędzy pobudkami się nie wierci i nie popłakuje ;-)

u nas leniwa niedziela, mała nieco marudna, norma...

No i najlepsze na koniec, mąż wczoraj wypatrzył ogłoszenie o areobiku, ja dzisiaj podeszłam i wygląda na to, że i w naszej dziurze będa zajęcia :tak: ale się cieszę :-) najgorsze, że spotkanie organizacyjne jest o 18.30 i pewnie same zajęcia będa trwały gdzies godzinkę, a po 19 mała idzie do kąpieli i do spania i nie wiem czy mąż sobie poradzi, bo mała nauczona, że po kąpanku je cyca, a tak nie dość, że wcześniej kacha by musiala być, to później jeszcze usypianie bez mamy :dry: no ale na razie nie będe przeżywać, bo zajęcia mam w szkole, a to raptem ze 2 minuty drogi;-)widzę ją przez okno :-p no i ciesze się jak głupia :sorry2::zawstydzona/y:

reklama
Do góry