reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!
Wreszcie spokój i cisza :tak: mały usnął ok 23 a ja się wkurzałam :wściekła/y: ale wredna ze mnie baba jednak po całym dniu miałam dosyć
m kupił laptopa i grzebał w nim
824834ttykjfe6uz.gif
426806jfqxbdkfx8.gif
a na mnie spadło zajmowanie się dalej małym :rofl2: chociaż pomyślał i o żonce bo kupił mikrofalę (mieliśmy od ok 2 tyg zepsutą ) ale dziś dzień poprzewracany do góry nogami

od początku
wstaliśmy o 7.30 mały nawet dał pospać ale 5 pobudek to norma
nie chciał nocniczka więc dwie kupy wylądowały dziś w pieluchach
obadu nie jadł a ja przy robieniu kopytek sparzyłam się 2 razy :wściekła/y:
jeśli chodzi o kopytka to ja robię z zimnych ziemniaków ale dodaję 3 żółtka, mąkę i odrobinę soli i wychodzą mięciutkie :tak: a do gotującej wody dolewam odrobinę oleju więc się nie kleją ;-)
m przyjechał na 19 więc podgrzewałam obiad :crazy:
no i tak do 23 Jasiek dawał czadu mam nadzieję, że jutro da mi odetchnąć jednak nie mogę się nadziwić Waszym dzieciaczkom, że tak same zasypiają :tak: mój to od niemowlęctwa chce tylko przy cycu nawet przez tydzień (jak miał 3 m-ce) próbowałam łóżeczka i smoka niestety :no: cóż chyba taki urok mojego Jaśka
Asiowo ale się naczekałaś na @ :sorry2: cóż jakby nie nadeszła byłoby małe baby boom
1479603ou32ggymb3.gif

Magdziarko MT i chusta bardzo mi się podobają jeśli zakupię chustę to muszę się do Ciebie wybrać na kurs wiązania :-D
Bbakania czyli żłobek już z głowy :-) bardzo się cieszę :tak:
Darunia jak teściowa troszkę posuszy Twojemu m głowę to nic mu się nie stanie a następnym razem wyobrazi sobie ją i Ciebie w akcji i zastanowi się 2 razy zanim wróci w stanie inaczej
719374q1ifmvqvr3.gif
1055241mowsp7za1z.gif

a i dobra wiadomość lepiej się czuję - jednak popołudniowa wizyta do apteki coś dała bo po dziennym zaaplikowaniu leków powiedzmy, że funkcjonuję :tak:
a na dodatek mój brat poprawił mi humorek i zaprosił jutro na obiad a wieczorem umówiłam się z "przyszłą bratową" na kino
117973s9i7megq2i.gif

mykam kochane spokojnej nocy
125420vuh9az127q.gif

reklama
Witam:-)

Juz wstalysmy tzn o 6:-DMarysia ma katarek i to spory cala nocke sie meczylysmy daje jej nasivin i wode morska zastanowiam sie czy wychodzic dzisiaj na dwor:confused:

Joan-na z latarka:-D:-D:-D:-D:-Dchcialabym to zobaczyc;-)

Bbakania,ale jestes cierpliwa tyle razy pisac jednego posta:-Dwzorowa z ciebie bb-owa mamusia:tak:

Lilianko gratuluje nowych bucikow;-)

Aniknulko jakiego Ty masz wzorowego mezusia;-):tak:

Dzień dobry!

Ja już na nogach od 7 :baffled: ale za to Bart ładnie pospał w nocy także z dziewczynami wieczorke się udał! Pojechały przed 3 jak tylko Ł wrócił z roboty ;-)
Troszkę mi się chce spac, ale luzik, a wczoraj znowu byłam w tym klubie fitness i trochę chyba przegiełam bo nogi mnie bolą, a dzisiaj też idę- właśnie z dziewczynami bo dostałam od szwagierki karnety- suuuper bardzo sie cieszę;-)

No nic lecę narazie do Barta bo mnie woła!

Miłego dzionka Lejdissss :tak:

WExczoraj nie moglam posta wysłac Napisalam i pozniej ginal i sie nie wysylal.Noo ale widze ze nie tylko ja ten problem mialam.
U nas reweleacyjna nocka Wojtek spal do 7 . On tak ostatnio ma jak maz w domu jest. chcie pokazac jaki jest grzeczny. Po tym zabiegu tez byl grzeczny . Teraz we wtorek jeszcze idziemy na kontrople. Nie wiem czy ciut za malo nie ma podcietego.
Na dworze robi sie super .Słoneczko wyglada noo ale wieje tak ze leb chce urwac.
Ja mam troszke roboty ale na razie kawusie dopijam.

Dzień Dobry
U nas też nocka spokojna. My juz po sniadanku, m zaraz idzie do pracy a ja biorę sie za porządek. My tez mamy słoneczko ale przed chwilą snieg padal i tak w kółko- pogoda w kratkę...
Marlenko mam nadzieję ze mala sie nie rozchoruje...:-(
Magdalenkol tzn ze wszystko sie udało jak Wojtus spał ladnie w nocy
Daruniia po takiej dawce cwiczen to bedziesz wyglądala jak mega laska :rofl2::-D( zazdroszcze Ci, że masz taki zapał - ja to śmierdzący leń jestem:angry:)

Witam się tym razem rano:-)
Mały wstał o 6.30, ale zajął się nim M a ja odsypiałam do 10:zawstydzona/y:. Teraz obaj padli, ja wstawiłam obiad dla małego, dopijam kawę, zaraz wezme sie za obiad dla nas. A potem idziemy na wspólny spacer. Ostatnio było tyle spraw do pozałatwiania, że M nie był z nami na spacerze od miesiąca:no:. Ale ten weekend jest dla nas, bedziemy odpoczywać i cieszyć się sobą. Paluszek małego nie wygląda najgorzej, chyba go nie boli, bo nie zabiera rączki jak oglądam:tak:. Ale i tak co na niego spojrzę, to mam taaakie wyrzuty sumienia:tak:
Aniknulka, Jasio też kiedyś nauczy się sam zasypiać. Takie są nasze dzieci...jedne nie śpią, inne nie chcą jeść albo pić:sorry2: (tak jak mój) a niektóre od razu są aniołkami i wszystko łapią w lot. Nam mamusiom nie pozostaje nic innego tylko uzbroić się w cierpliwośc. Dobrze, ze przynajmniej mamy się komu wygadać:tak:

Magdziarko, zyczę udanego weekendu. Fajna taka impreza do białego rana:tak:

Miłego dnia

Dzien dobry kobietki!:-)

Wszystkiego naj naj dla Antosi!A tak a propos to dawno Ewci nie bylo....

Ja dzis znowu od 7.00 rano na nogach,choc Maja jeszcze spala-ale byly cwiczonka:-)
Spotkanie wczorajsze sie udalo-wloski skrocone,pofarbowane.
A zaraz Maja wstanie z porannej drzemki,zje obiad i jedziemy po nocnik i chuste/mt (jeszcze nie zdecydowalam).

Buziaki i milego dnia!:-)

reklama
Magdziarko ale bedziesz miała fajowy week! Baw się dobrze!

Maajka udanych zakupów! ;-)

Joanna ale Ci dobrze- pospac do 10-tej bezcenne :-p;-)

Lilianka, Marlenka- eeee chyba nie sa z Was aż takie leniwce :tak::-)

Magdalenkakol- dobrze, że nocka u Was ok! ;-)

A ja siedZę sama z Bartutem w domu, Ł pojechał z kolegą na ten basen, a jak wróci to ja jadę ze znajomą ;-) muszę jeszcze obiad zrobic i chyba wypadałoby na spacer isc z dzieckiem ;-)
Ehhh trochę śpiąca jestem i jakaś zmulona :baffled:

Do góry