reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Darunia przykro mi, trzymaj się kochana
Dobry wieczór mamusie!!!
Daruuniu wyrazy współczucia :-( trzymaj się jakoś...
Wszystkiego najlepszego dla Maryni :-) dużo zdrówka i uśmiechu ci życzę, perełko
Marlena, szczęście w nieszczęściu, na szczęście nic się nie stało
u nas na czerwcu 2009, zaczęły się dzieci wykluwać, mamy pierwszego bobaska, chłopczyka Filipka, urodził się 1 maja!
Dużo zdrówka dla Asiowo, trzymaj się kobieto
Pozdrawiam i udanej nocki życzę ;-)
Daruuniu wyrazy współczucia :-( trzymaj się jakoś...
Wszystkiego najlepszego dla Maryni :-) dużo zdrówka i uśmiechu ci życzę, perełko

Marlena, szczęście w nieszczęściu, na szczęście nic się nie stało

u nas na czerwcu 2009, zaczęły się dzieci wykluwać, mamy pierwszego bobaska, chłopczyka Filipka, urodził się 1 maja!
Dużo zdrówka dla Asiowo, trzymaj się kobieto

Pozdrawiam i udanej nocki życzę ;-)
Ostatnia edycja:
Dzien Dobry
Daruniu - wyrazy współczucia ...:-
hmm:
U nas nocka bardzo ładna, moja Nadia od dwóch dni nie chce jesc kolacji.. hmm dietkę robi sobię moja panna
Ja dzisiaj od rana sprzątam i przygotowuje sie na weselicho... slub o 17 :-) - tak Bbakaniu kreacja juz przygotowana...
Miłego Dzionka życzę!!!
Daruniu - wyrazy współczucia ...:-
U nas nocka bardzo ładna, moja Nadia od dwóch dni nie chce jesc kolacji.. hmm dietkę robi sobię moja panna
Ja dzisiaj od rana sprzątam i przygotowuje sie na weselicho... slub o 17 :-) - tak Bbakaniu kreacja juz przygotowana...
Miłego Dzionka życzę!!!
witajcie 
u nas w nocy burzowo było, ale o dziwo mała się nie wybudziła... trochę popadało, ale już wylazło słoneczko i jest ładnie i dosyć ciepło. Teraz Julinka odpadła na drzemkę, więc mamusia ma luzik i hyc na BB :-)
Hehe, Maajko, tak która pierwsza ma urodzić nikt nie chciał, a teraz jak już się zaczęło, to każdej się chce rodzić :-) już występują wyścigówki hehehe
ja tam na razie siedzę cicho i grzecznie czekam na swoją kolejkę, jeszcze chociaż ze 4 tygodnie
a adrenalinka rośnie, nie ma co!!! kurde to jeszcze 40 dni 

na samą myśl skóra cierpnie hehehe
Liliano, udanej zabawy
Pozdrawiam Was i życzę udanego dnia

u nas w nocy burzowo było, ale o dziwo mała się nie wybudziła... trochę popadało, ale już wylazło słoneczko i jest ładnie i dosyć ciepło. Teraz Julinka odpadła na drzemkę, więc mamusia ma luzik i hyc na BB :-)
Hehe, Maajko, tak która pierwsza ma urodzić nikt nie chciał, a teraz jak już się zaczęło, to każdej się chce rodzić :-) już występują wyścigówki hehehe

Liliano, udanej zabawy

Pozdrawiam Was i życzę udanego dnia
agusia04
Czerwcowa mama'08
Witajcie:-) My cały dzionek poza domem. Dopiero co wróciliśmy. Padam poprostu. Z racji ładnej pogody czasu na BB coraz mniej:-( Korzystamy ze słoneczka na całego

Kubacki swoim zachowanie mnie powala
Chodzi głównie oto, że jest mega grzeczny. Zupełne przediwieństwo Kacpra. Teraz to naprawdę cieszę się macierzyństwem. Biję się z myślami czy szukać pracy
czy jeszcze poczekać. No nic czas pikaże może urzą wcześniej będzie mi kazał co bie znaczy że się zgodzę;-);-);-);-)
Daruunia wyrazy współćzucia. Trzymaj się kochana. :-
-
-(
Bbakania ale mąż niespodzianeczkę Ci zrobił. Super!!!! Mój też nie należy do tych romantycznytch, ale za to jak dostanę od niego coś bez okazji to pamiętam o tym długo długo;-)

Lilianko udanej zabawy. Wyszalej się za wszystkie czasy

czy jeszcze poczekać. No nic czas pikaże może urzą wcześniej będzie mi kazał co bie znaczy że się zgodzę;-);-);-);-)
Daruunia wyrazy współćzucia. Trzymaj się kochana. :-
Bbakania ale mąż niespodzianeczkę Ci zrobił. Super!!!! Mój też nie należy do tych romantycznytch, ale za to jak dostanę od niego coś bez okazji to pamiętam o tym długo długo;-)

Lilianko udanej zabawy. Wyszalej się za wszystkie czasy

marlena nad
:)
Dzionek u nas jak u Agusi bardzo zalatany,pogoda dopisala
sklepy,kawka z kolezankami potem odwiedzilam Mani chrzestna
Ewunia trzymam kciukasy za Ciebie i dzidziulka
Lilianko udanej zabawy
;-)
Bbakania,ale niespodzianka,no,no pozazdroscic
;-)
Milego wieczorku:-)

sklepy,kawka z kolezankami potem odwiedzilam Mani chrzestna