reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam z rana:-)

Basiu dziekuje za zyczenia dla Mani:tak::-)

Dziekuje Kasiu

Pogoda straszna,dzisiaj ide oddac glos na kandydata do rady masta,potem spacerek w deszczu i siup do domku;-)

MIlego dzionka

reklama
Witam

Najlepszego dla Marysi!!!
Dzisiaj Nadia wczesnie nas obudzila a byla to godzina 6:20:-( hmm nie zjadła wczoraj mleczka na wieczór i pewnie głod ją zbudził ...

Ja dzisiaj mam zalatany dzionkek, teraz sprzątam bo wieczorkiem mają wpasc znajomi z synkiem w wieku Nadii( poznalismy sie w szpitalu ) ...
O 11 ma przyjsc opiekunka a ja jadę na pocztę, solarium a pozniej do Łodzi po kolczyki na jutrzejsze weselicho... :-):-D
Koleżanka prosiła nie kupować kwiatów tylko maskotki ( poźniej trafią do Domu Dziecka) ...

Trzymajcie sie kochane
Życzę Miłego Dzionka ( dzisiaj w łódzkiem cudownie)
Niechaj dobre samopoczucie Wam dopisuje a w szczególności naszej ciężarówce Asiowo :-p

Hej dziewczyny:-)
Joasiek-u mnie na szczescie Dr.House jest w niedziele wieczorem,ale ja i tak teraz ''rozpaczam'',bo skonczyl sie juz sezon i teraz puszczaja Preason Break,ktorego nie ogladam :-(

Wszystkiego naj naj dla Marysi:-):-):-)

Witajcie!

U mnie też zalatany dzień- rachunki popłaciłam, kupiłam Bartkowi w końcu buciki- Bartki, takie jak więszkosc czerwcowych dzieciaczków ma :-) byłam w fitness klubie, a teraz odpoczywa w domku...

Załatwiłam już loże w klubie dla Łukasza na urodziny, tylko mam mały problem, musze wyczasnąc 270 zł na kege czy jak to się nazywa :dry::dry::dry: 30 l piwa- i to co można najmniejszego kupic... a tak to piwo po 8 złotych.... i nie wiem co mam zrobic, nawet nie pomyślałam, że alkohol taki drogi :zawstydzona/y: i teraz mi głupio, bo wszystko zarezerwowane, goscie już wiedzą o imprezie, a tu taki klops... może coś na allegro wystawię... mam prostownicę swoją, dobra jest, może ktoś kupi? :sorry2:
Może Wy macie jakieś pomysły... ehhh, ale się wkopałam...

Daruunia - ja myślę, że wystawienie rzeczy na allegro to dobry pomysł :tak: może przeszukaj szafę, jakieś ubrania w których już nie chodzisz lub chodzić nie będziesz...rzeczy po Bartutku :tak: Ciuszki to towar dość chodliwy ;-) Powodzenia!

Aaaaaa i najlepszego dla Marysieńki!

reklama
Do góry