• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hej
wilmek;
Po pierwsze Witamy w naszych szeregach :-) Gratuluję Synusia :-)
Słyszałam takie historie i owszem... z tym, że są to stare historie sprzed 20 lat - kiedy to nie było tak dobrego sprzętu jak dzisiaj...Myślę jednak, że tak się i w dzisiejszych czasach może przytrafić.
Ja się tak czasami śmieję, że a co będzie jak mój Mateusz okaże się Dziewczynką :-D:-D Chociaż może łatwiej jest pomylić dziewczynkę z chłopcem...ech, sama nie wiem

reklama
no właśnie, ja też się czasami nad tym zastanawiam... Przecież teraz, gdy Dziedzia ma jeszcze dużo miejsca - to pewnie się stale przemieszcza :-) i nawet po usg w miejscu gdzie była główka, mogą pojawić się nóżki

Ja bym nie powiedziała, że sprzed 20 lat, bo w ciągu ostatnich 2 lat dwie moje koleżanki miały takie sytuacje - jedna (moja koleżanka z pracy) całą ciążę słyszała, że będzie dziewczynka, miała wybrane imię, kupione ciuszki... Gdy jej mąż pojawił się w firmie po porodzie, pytam, czy wszystko w porządku, a on mówi: "Chłopak..." Byłam pewna, że żartuje, ale nie - mają Kamilka :-) Drugi przypadek - odwrotny - przyjaciółka mojej siostry, czekała na Kubusia, a urodziła się Amelka ;-) Obie miały kilkakrotnie robione USG, dobrzy poznańscy lekarze itd. Więc ja tak na 1000% nie jestem pewna mojej córeczki, chociaż nie potrafię wytłumaczyć, jak może dochodzić do takich pomyłek.

Mamy pecha:angry::angry: z tym wątkiem a tam było tyle dobrych rad i moja lista wyprawkowa. Kurcze...mam nadzieję, że zdązyłyście sobie przekopiować. Jak nie to wstawię jeszcze raz. A te informacje od Milki o Emaljunge, od Głuszka o chustach i nastawkach na wózek i o wszystkim innym.Chyba się popłaczę:confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry