reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej laseczki, jeszcze 2 w 1... kurde o północy następna się rozdwoiła!!! za wczoraj 6 urodziło. kurde te baby się wściekły :-D:-D:-D:-D... oby wysyp nastąpił w weekend, choć u mnie cisza na morzu...

Kubuniu, wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzinek!!! dużo prezentów, uśmiechu i radości!!! obyś sprawiał mamie dużo radości!!!

Mata, zdróweczka dla Twojej chorowitki!!!

Marlenka, oby z sunią było wszystko ok, ale z tymi zachciankami... no no :-D

witajcie:tak:

Sto lat dla Kubusia!!!! Buziaki!

Mata... zdrówka dla Dobrusi, oby szybciutko jej to paskudztwo przeszło:tak:

Kasiu... nie wiem czy taki ciążowy jadłospis... przeczytałam o kiełbasce i czekoladzie to odrazu do kibla poleciałam:zawstydzona/y::-p

U nas noc koszmarna... dojże, ze znów zasnac nie umiała to zrobiła pobudke o 3 i koniec spania:zawstydzona/y: Najpierw P. przyniosł ja do nas, ale ze nie nauczona spac ze starymi nie umiała zasnąc, a widac było, ze spiąca... po godzinie zaniosłam ja do łozeczka i oczywiscie bawic sie chciała, a nie spac... po 40 minut siedzenia nad łozeczkiem tak mnie brzuch rozbolał, ze nie umialam wytrzymac...:-( No to P. do niej poszedł i siedział z nia do 6:30... wtedy dopiero zasneła:-(a P. miał juz po spaniu:-( Nie umiem juz wytrzymac z ta moja kozą...
Albo ja cos bolało, albo to te zębole:-(Juz sama nie wiem...:zawstydzona/y:

Jutro te wybory i moja komisja i jestem przerażona, jak ja tam wytrzymam:zawstydzona/y:Mam nadzieje, ze tam wc jest blisko... i cały pakunek żarcia musze wziac ze soba:-p i ciekawe o ktorej zjade do domu, pewnie najwczesniej ok. północy, nie wiem jak to wytrzymam:-( No i mała taka marudna - wykonczy tatusia na pewno... oby tylko chciała mu zasnąc beze mnie:zawstydzona/y:Jeszcze nigdy na tak długo nie wychodziłam z domu bez małej... dla mnie to tez przezycie:-p

Miłego dnia mamusie!

Witajcie!!!

Sto lat dla Kubusia!!!
Ewunia trzymaj sie dzielnie... jeszcze troszkę! Obiecuję :-p:-p;-)
Marlenka buziaki dla suni... przy takim rozpieszczaniu szybko dojdzie do siebie :tak:
Mata zdrówka dla Dobrusi!!!:sorry:
Lilianko oby wczasy wypaliły! :-)

U nas nocka ok, Bart raz sie przebudził, z kolei ja coś się kiepsko czuje, wzięłam gripex, mam nadzieje że nic się z tego nie rozwinie... :sorry:

Zaraz jedziemy na zakupy do tesco, bo ja pisałam dzisiaj dużo promocji!

Miłego dnia kochane!

Dzień doberek:-) Dziękuję Wszystkim, że pamięć i życzenia dla Kubusia. Dzisiaj jak Kubalo "dmuchał" świeczkę na torcie to łezka mi się zakręciła w oku. Trudno uwierzyć że ten czas tak leci. Pamiętam jak do Magdziarki wysyłałam sms-a że jestem w szpitalu, a dosłownie kilka godzin wcześniej byłam na pikniku w przedszkolu. Szok normalnie.

ponoć przy burzach i pełni duzo dzieci sie rodzi, a pełnia właśnie się zbliża ;-)
Marta pamiętam jak siebie nawzajem tak pocieszałyśmy. Każda szukała jakiegoś sposobu. :-D:-D:-D
Zdróweczka dla Dobrusi. Oj Marcia Ty to się masz jak nie ząbki to choroba.

Daruunia kuruj się kochana kuruj. Niedługo wczasy. Musisz być w pełni zdrowia;-):-) Udanych zakupów:tak::tak::tak:

Asiowo Ty nasza bidulko. Już nie wiem jak cię pocieszyć. Obyś miała siłę jutro wysiedzieć tam tyle godzin. Trzymaj się kochana

Ewunia i na Ciebie przyjdzie pora. Wierzę, że nie możesz się doczekać, ale to dzidzia zdecyduje kiedy;-);-):-D:-D:-D

Marlenko biedna sunia. Mam nadzieję, że piesio szybko zregeneruje siły. Porozpieszczaj ją trochę masz rację.

Lilianko mam nadzieję, że plany urlopowe wypalą. Najważniejsze, żeby wypocząć i zminić klimat i otoczenie.

U nas własnie pogoda skonczyła sie , własnie zaczyna sie chmurzyć:-(
Jutro mamy plany jechać z dzieciakami do Safarii za Łodzią, podobno lepiej niż w Zoo.
Moja trojka teraz zasnęła, ( mąż, Nadia i Fabianito ;)) a ja skonczyłam sprzątać po obiedzie..
Zaraz wchodzę do wanny, po 18 wychodzimy :) i imprezka...

Miłego popołudnia życzę
Pewnie juz do juterka
Ciaooo

Witajcie!

My jesteśmy u teściów, w tesco zostawiliśmy ponad 400 zł a prawie nic nie kupiliśmy- same pieluchy 100zł - 2 gigant paczki... mleko, słoiczki... druga stówka... ehhh te pieniądze idą jak woda :-(

Lilianko miłego imprezowania :tak:
Agusia to już urodzinki zaliczone, u nas będą 30-stego ;-)

Właśnie szwagierka mnie namawia żebyśmy wieczorkiem na rynek skoczyli na imprezkę... oj kusi... ciekawe co na to Łukasz, który idzie dzisiaj na nockę :-p

reklama
Jasiu, Kubusiu, urodzinowe całusy od ciotki.

Ewunia
, trzymam kciuki!

Stasinek zakatarzony. Nic specjalnie mu nie est. Stan podgorączkowy, ale bidulek ma kłopoty ze spaniem - jak to przy katarze.

A ja jakoś taki imprezowo: wczoraj kolejna impreza bębniarska, a dzis zaraz sie szykuję na wesele. W końcu się wytańcze! :-D

Do góry