marlena nad
:)
Kasiu bo my tak w naszej rodzince jadamy
;-)
Zycze duzo zdroweczka Naszej Dobrusi,ale ta tempka ja trzyma
Milego dzionka
;-)Zycze duzo zdroweczka Naszej Dobrusi,ale ta tempka ja trzyma
Milego dzionka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)

... oby wysyp nastąpił w weekend, choć u mnie cisza na morzu...

Najpierw P. przyniosł ja do nas, ale ze nie nauczona spac ze starymi nie umiała zasnąc, a widac było, ze spiąca... po godzinie zaniosłam ja do łozeczka i oczywiscie bawic sie chciała, a nie spac... po 40 minut siedzenia nad łozeczkiem tak mnie brzuch rozbolał, ze nie umialam wytrzymac...:-( No to P. do niej poszedł i siedział z nia do 6:30... wtedy dopiero zasneła:-(a P. miał juz po spaniu:-( Nie umiem juz wytrzymac z ta moja kozą...
Mam nadzieje, ze tam wc jest blisko... i cały pakunek żarcia musze wziac ze soba
i ciekawe o ktorej zjade do domu, pewnie najwczesniej ok. północy, nie wiem jak to wytrzymam:-( No i mała taka marudna - wykonczy tatusia na pewno... oby tylko chciała mu zasnąc beze mnie
Jeszcze nigdy na tak długo nie wychodziłam z domu bez małej... dla mnie to tez przezycie

;-)

Hej laseczki, jeszcze 2 w 1... kurde o północy następna się rozdwoiła!!! za wczoraj 6 urodziło. kurde te baby się wściekły... oby wysyp nastąpił w weekend, choć u mnie cisza na morzu...
ponoć przy burzach i pełni duzo dzieci sie rodzi, a pełnia właśnie się zbliża ;-)

Marta pamiętam jak siebie nawzajem tak pocieszałyśmy. Każda szukała jakiegoś sposobu.ponoć przy burzach i pełni duzo dzieci sie rodzi, a pełnia właśnie się zbliża ;-)