reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ewunia-pikantne podobno;-)Do tego chodzenie po schodach,masowanie sutkow i seksik (robota dla meza);-)

Chodzenie po schodach o matko ja na 7 mieszkam :-D a jak sutki masuję, przycisnę to mleko leci hehehehe :-D a mój A to się boi zbliżyć do mnie bo go straszę że mu urodzę, albo na nim wylądują wody płodowe, to skutecznie hamuję jego zapał :-D
a pikantnego nie mogę kurde... buuuuu

Ewunia - u mnie zadziałała gimnastyka :-D :-D :-D i duuuuużo schodów - mieszkam na 5 piętrze bez windy :zawstydzona/y: Olcia tylko 2 dni po terminie...
Maajka - szkoda że ślub za rok... tak się cieszyłam że będziemy razem wszystko przechodzić...:zawstydzona/y: Ale co się odwlecze to nie uciecze :-D Uściski dla Majeczek :-)

Witam moje dziewczynki z rana :-D Ewunia może już nie w dwupaku ? Przypomniało mi się że jak sobie masowałam brzuch na oddziale to pielegniarka mi powiedziała żebym tak nie robiła bo to powoduje skurcze macicy .
Dobrunia mam nadzieję że juz lepiej się czuje

NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry
U nas zawitało słoneczko i dzieki niemu nabrałam sił :-)
Nadia dzisiaj przed 7 wstała a my razem z nią, teraz ma pierwszą drzemkę a ja sprzątam jak zwykle.
Dzisiaj mamy imprezkę ( parapetówkę) u znajomych w Łodzi ...
jak zwykle mam problem co założyc ...
Wczoraj dzwonił do mnie tata, dzisiaj będzie w Krakowie, nawet myslałam, zeby pojechać spotkac sie z nim no ale nie damy niestety rady:-(
Może wyciągnę męza na ten dłuższy weekend do Pragi i tata zobaczy wnuki, rozmawialam także o wakacjach, zeby jego brat załatwił nam jakies mieszkanko w Chorwacji na 2 tygodnie. Kiedys Wam pisałam, ze tata ma swój dom w Chorwacji ale trzeba do morza dojezdzac 35 km, w tamtym roku umęczylismy sie dzieciakami i dlatego wolałabym nad samym morzem. No ale tam mam całą rodzinę od strony taty i mam nadzieję, ze nas ktoś przygarnie. Patrzyłam na różne oferty z biur podrózy ale ceny są za wysokie jak na nasze możliwosci - dlatego w tym roku jednak Chorwacja ...

No dobra troszkę tu za duzo nabazgrałam :happy: wracam do sprzątania...

Miłego Dzionka życzę , zdroweczka oraz dobrego samopoczucia.:-)

006.gif
Wszystkiego Najlepszego dla Kubackiego Agusiowego !!!
014.gif

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla naszego Kubusia z okazji urodzin:-)

Lilianka Chorwacja ponoc piekna i napewno bardzo ciepla;-):tak:
Wsztalyscmy dzisiaj 6.30,Marynia ucina sobie drzemke nr 1 do tego czasu sprzatalysmy(razem:-D)pranko wlasnie sie skonczylo,pogoda mmmmm slonce jest,ale zimno:-)
moja sunie pogryzly dzisiaj 2 ogromne psy,nie ma ran otwartych,ale brzuszek czerwony i napewno wyskocza siniaki,musze isc do wlascicieli tych bestii sprawdzic ksiazeczki,ehhh ale sie splakalam z rana,teraz na zmiane daje jej kielbaske i czekolade;-);-);-)porozpieszczam ja troszke:tak:

Milego dzionka:-)

reklama
Witam!

Ja tak na szybko.

Kubusiu sto lat nasz roczniaku :-)
Marenko, dobrze, że psinie nic poważnego się nie stało :tak:
Lilianko oby plany wakacyjne sie udały :-)

mała znów nad ranem dostała 39 stopni, daliśmy czopek, ale i tak wstała juz po 5, a teraz własnie budzi się z drugiej drzemki... jeśc nie chce zbytnio, 2 czwórki na górze już czuc takie ostre, ale na razie nie stukają... mam nadzieję, że zntybiotyk zadzaiała szybko.

to do później, lecę do mojej chorowinki ;-)

Do góry