• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
cześć dziewczynki, melduję się ciągle w 2paku, ale krakanie odczuwam, bo mam bóle kryżowe ale slabe i spina mnie co i rusz... rano było [ieknie i bardzo ciepło, ale teraz jest zachmurzone i obstawiam z tego burzę jak diabli... na termometrze 26 stopni. gotuję ogórkową, a mała złośnica jeszcze nie śpi!!!
ja na Julkę miałam termin dnia dzisiejszego rok temu... przypominam sobie, ze wstaliśmy o wpól do 6 a ja do mojego A : Adam, k******, mamy dziewiątego a ja nie rodzę :-D:-D:-D aleśmy się z tego uśmiali dziś rano to szok :-D

reklama
Darunia jaka masz ta suszarko-lokowke bo ja mam tez krecone i ciagle prostuje;-)

Kupiłam taką, ale w sklepie SUSZARKA LOKÓWKA ROWENTA CF 9220 HIT od SS! (654253560) - Aukcje internetowe Allegro
Na allegro taniej, bo ja zapłaciłam 239 zł ;-) też nie chce non stop prostowac włosów prostownicą bo się niszczą, a ta suszarka jest świetna! ;-)

Witajcie! U nas nocka ok, ja dzisiaj pospałam do 10:00- Łukasz zlitował sie nade mną, przez @ ;-) teraz już zbiera sie do pracy, a ja będę z Bartkiem ;-)

Witajcie!
Długo mnie nie było ale teraz jestem taka zabiegana, że czasem nie mam czasu zjeść :rofl2: choć z jednej strony to dobrze bo mam jeszcze trochę kg do zgubienia :confused2:
W pracy oki tylko teksty typu kiedy następne :baffled: trochę mnie wkurzają :eek: ale udaję, że nie słyszę. Poza tym czas szybko płynie i wracam do domu zmęczona ale szczęśliwa :-) Kierownictwo zgodzilo się i przyjęło raporty na wcześniejsze wyjścia i wracam do domu ok 15.30 więc akurat na karmienie - niestety nie oduczyłam Jaśka karmienia a raczej górę wzięło przyzwyczajenie :tak: cóż będziemy próbować ;-)
Jasio dzisiaj dostal katarky wręcz leje mu się z nosa i ma 38,5 stopnia gorączki oczywiście zbijamy Nurofenem i Nasivin do noska ale podejżewam, że idą kolejne zęby bo noc była koszmarna :wściekła/y:
Dziękujemy za pamięć i życzenia. O ile czas pozwoli będę się odzywała, w pracy nie mogę korzystać z netu - mamy blokady :-(

przesyłamy spóźnione życzenia urodzinowe maluszkom i życzymy dużo zdrówka i samych radości :-)

Witam egien:-D
Właśnie skręciłam 2 szafkę i jeszcze kupa roboty mnie czeka ale mała się właśnie obudziła na cyca więc karmię i klikam
Aniknulka szkoda że masz blokady w pracy na neta - fajnie że wszystko ok

Hej, hej

Aniknulka fajnie że zaglądnęłaś- zdrówka dla Jasia...
Kasiau brawo mróweczko!

A ja lecę na tasiemca :-p

A i mam nową komórkę, tzn. nie nową bo od Ł a on ma nową, ale ja się cieszę że mi ją dał bo on strasznie dba o takie rzeczy, więc wygląd jak nowa ;-):-)

Kasiu powodzenia z tymi szafkami kochana;-)
Darunia gratuluje udanego przechwycenia komory;-)
Aniu nie przejmuj sie,dobrze,ze konczysz prace wczesniej,zawsze wiecej czasu dla ;-):-)Jasia
Basia jak dobrze,ze sobie wyjezdzacie,ale Natalcia bedzie mila bal,fju,fju,fju
Darunia dzieki za linka
Ewunia jak sie czujesz?
Magdalenka umylas okienka,czy wybralas spacerk?

Marysia juz spi,dzionek ok,poszlam do miasta dopadlo mnie deszczysko,zadzwonilam do kolezanki,sprawdzic czy jest w domu,wchodze a tu salatka na stole,kawusia i ciacha,ale bylo milo teraz podczytuje bb i popijam herbacinke

Milego wieczorku

Ostatnia edycja:
Mamoot dzieci chyba przechodzą regres na iektórych etapach życia. U mnie w zeszłym roku było podobnie. Wstawałam do Kacpra częściej niz do KUby albo on przychodził do nas. I nie było mowy żęby sam wrócił do siebie. Jedyne pocieszenie, że minie
U nas o tyle dobrze, że jak noc jest normalna, a nie takie cyrki jak ostatnio, to Wojtek sam wraca do łóżka. Czasem jak przychodzi do mnie, to go tylko przytulam i mówię, zeby wrócił do siebie i wraca. Ale na szczescie nie jest tak co noc, bo ostatnia noc w pełni przespana przez obu chłopców. Bez jednej pobudki :-) Spali do 7.10 :-):-)

Aniknulka
, dobrze, że w pracy w porządku. Trzymaj się zabiegana mamusiu.:-)

cześć dziewczyny... czuję się tragicznie, i jeszcze mój A mnie dobił, więc jak wróci do domu to go chyba zabiję :angry: a to się nie przekłada, a chciałabym aby to ruszyło, niby krzyż boli, tu ciągnie do ziemi, tu krocze boli jakby miało rozerwać mnie od środka, ale cóż z tego jak nie ma efektów i postępów?! mała nie śpi jest coś marudna, ale ją rozumiem bo jest strasznie gorąco i się męczymy obydwie... niby okna pootwierane ale nie za bardzo bo wpadnie teściowa z awanturą dlaczego się wietrzymy a świszczy w pokojach... litości!!!

reklama
Dobry Wieczór
Ja tylko melduje sie ze zyję ... i przedpokój umalowany i posprzątany.
Jestem padnieta, ręce mi chyba odpadną, czuje ze przy pisaniu nawet paznokcie mnie bolą. Ale mam lichą kondycję ...:-D

Dzisiaj taka byłam zapracowana ze Nadia wsadziła palca do kontaktu :sorry::baffled:i ją pierdyknęło ale naszczescie tylko korki wywaliło ... szkoda gadac ...myslalam, ze serce mi stanie!!!!!

Lecę spać
Dobrej Nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry