reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam z rana:-)

Nocka pieknie przespana,tylko ja czuje sie chora mam katar i gardlo mnie boli,zaraz wybiore sie na miasto kupie sobie jakies wspomagacze(leki;-))
dziewczynki zycze Wam wspanialej pogody,u mnue chociaz zapowiadali deszcze pieknie swieci slonko,my juz po sniadanku,zaraz zrobie sobie kawke nr 2

Milego dzionka:-)

reklama
Najlepszego dla naszych Roczniaków Natalki i Antosia!!!!

U nas nocka ok ale Nadia budzi sie po 6:eek: no cóż ... w dzien nadrabia dwoma drzemkami po 2h ...
Wczoraj z tym kontaktem było tak, że maz zdjął do malowania i nie zabezpiczył :baffled:to dlatego!!! teraz jak Nadia widzi kontakt to placze i mowi siiiii
U nas pogoda w kratkę, raz słoneczko za chwilkę chmurzy się i tak w kółko... bleee jak chce słonecznego lata....!!!!!!!
No nic uciekam
Miłego Dzionka życzę

NAJLEPSZEGO DLA ANTONIO I NATALKI
A ja w pracy jak na szpilkach bo dziś jadę na 4 dni do męża :-)
Nadinka długo bedzie pamiętać kontakt z intruzem kontaktem - całe szczęście że się nic nie stało.

Marlenka - zdrówka

Ostatnia edycja:
a co na @ czekasz :rofl2:

:-D:-D:-D

A właśnie! Najlepszego dla solenizantów!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja właśnie pije kawkę, zaraz zbieram Barta i idziemy na zakupy... ehhh już się boję mam tyle do kupienia, a nie wiem jak ja to wnisoę na drugie piętro razem z Bartem i wózkiem... :sorry:

Kasiau ale Ci fajnie, odpsaniesz :tak:

Mój Ł jutro ma dyżur telefoniczny i pewnie do pracy pojdzie, a w piątek ostatni raz idzie do roboty i już urlop zaczyna! Jupiiiiii! najprawdopodobniej do 14 lipca!!! :-)

reklama
Basiu biedna Natalcia, mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje. Zdrówka też dla męża. Ale jakies fatum nad Wami wisi... oby szybko te nieoczekiwane kłopoty sie skończyły... a imprezka z okazji roczku nie zając, nie ucieknie ;-)

gapa ze mnie :zawstydzona/y:

Wszystkiego naj dla naszych kochanych roczniaków Natalci i Antosia :-)

Do góry