reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Oj Basiu ale ci się nazbierało tego złego
Co ja mogę ? życzyć ci tylko zdrówka i dla męża i dla niuni a dla Ciebie siły na to wszystko - zawsze możecie imprezkę przełożyć i zrobić potem

reklama
Basiu zdrówka przede wszystkiem dla Natalci i męża! A imprezką się nie przejmuj... zrobicie skromnie w domku... trzymaj się kochana i nie płacz... bo będzie Cię niepotrzebnie głowa bolała...

Kasiau haha na wszystkie sposoby mówisz... zastanawiam sie jak to tam bedzie bo Bart bedzie razem z nami w pokoju spał, a my przyzwyczajeni, że Bart osobno... czyżby będziemy chodzic spac razem z nim po 20-stej :confused2::baffled::-D

U nas przed chwilą taka burza była że szok, ale już przeszło...

Agusia orientujesz się jaka pogoda nad morzem w przyszłym tyogdniu ma byc? ;-)

Bart teraz zbiera sie na drugą drzemkę, a ja mam chwilę dla siebie, kupiłam na obiad pierogi, tylkjo ugotowac dla Ł bo ja juz zjadłam...

Darunia a czy tylko łóżko trzeba wykorzystywać :-p

mała mnie dzis zaskoczyła i ładnie 2 razy usnęła bez krzyku :szok: a ja kończę moją pierwszą szydełkową bizuterię :tak:

ale Nati ma śliczną sukienkę i fryzurkę;-) a imprezka widać jej się podoba :tak: no i może załapie sie na jeszcze jedna urodzinową jak wszyscy juz wyzdrowieją :-)

Wszystkiego najlepszego dla naszych roczniaków Natalki i Antosi

Basiu wspolczuje . Co do Natalki wyglad cudnie. Normalnie jak ma krółewna.
Mata dobrze ze Dobrusia taka grzeczna.
U nas przez pol dnia lalo teraz jest ladnie Ja wzielam sie za robote poodkurzalm jeszcze musz epodłoge umyc ale najpier wlewam dopalacza w postaci kawy

Ostatnia edycja:
Mata :-D kusisz, kusisz... :-p:-);-)

Natalcia pięknie wygląda- MAŁA STROJNISIA! No i widac że świetnie się bawi!!!

A mój Ł jeszcze w pracy, chce nadgonic ze sprawami i zamknąc wszystko przed urlopem, żeby miec spokonją głowę- o ile to w ogóle możliwe... ;-)

Bart właśnie mi wstał z drzemki, bawi się w pokoju, a ja czekam, niewiadomo na co :baffled::-)

Serdecznie dziekuję w imieniu Antosia za zyczenia.

Basiu dla Twojej Natalki same naserdeczniejsze życzenia; radości, usmiechu i braciszka;-)
No i mam nadzieje, za Natalci nic nie będzie w to oczko i również zdrowia dla męza.
A my Antosia urodziny robiliśmy w sobotę.O 10 :00 swiętowaliśy w klubie kangura. Jak już na stronce będą zdjęcia to prześlę linka, a po obiadku było spotkanie rodzinne: była moja mama , męza rodzice i męża babcia.
Za to dzisiaj leniwy dzień......Antoś spi z tatą. Ja się krzątam z kąta w kąt ale nie robię niczego sensownego. Nie mam weny jakoś. Wieczorem lece na flamenco to może odzyję. Pozdrawiam

Najwspanialsze zyczenia dla Natalci i Antosia!!!!!:-):-):-)

Bbakania-tak mi przykro,ze tyle sie na Was zwalilo,w dodatku teraz,tuz przed pierwszymi urodzinami Natalki:-(

reklama
Do góry