reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Basiu zdrówka przede wszystkiem dla Natalci i męża! A imprezką się nie przejmuj... zrobicie skromnie w domku... trzymaj się kochana i nie płacz... bo będzie Cię niepotrzebnie głowa bolała...
Kasiau haha na wszystkie sposoby mówisz... zastanawiam sie jak to tam bedzie bo Bart bedzie razem z nami w pokoju spał, a my przyzwyczajeni, że Bart osobno... czyżby będziemy chodzic spac razem z nim po 20-stej

U nas przed chwilą taka burza była że szok, ale już przeszło...
Agusia orientujesz się jaka pogoda nad morzem w przyszłym tyogdniu ma byc? ;-)
Bart teraz zbiera sie na drugą drzemkę, a ja mam chwilę dla siebie, kupiłam na obiad pierogi, tylkjo ugotowac dla Ł bo ja juz zjadłam...
Kasiau haha na wszystkie sposoby mówisz... zastanawiam sie jak to tam bedzie bo Bart bedzie razem z nami w pokoju spał, a my przyzwyczajeni, że Bart osobno... czyżby będziemy chodzic spac razem z nim po 20-stej

U nas przed chwilą taka burza była że szok, ale już przeszło...
Agusia orientujesz się jaka pogoda nad morzem w przyszłym tyogdniu ma byc? ;-)
Bart teraz zbiera sie na drugą drzemkę, a ja mam chwilę dla siebie, kupiłam na obiad pierogi, tylkjo ugotowac dla Ł bo ja juz zjadłam...
mata-kow
mama do kwadratu :)
Darunia a czy tylko łóżko trzeba wykorzystywać 
mała mnie dzis zaskoczyła i ładnie 2 razy usnęła bez krzyku
a ja kończę moją pierwszą szydełkową bizuterię 
ale Nati ma śliczną sukienkę i fryzurkę;-) a imprezka widać jej się podoba
no i może załapie sie na jeszcze jedna urodzinową jak wszyscy juz wyzdrowieją :-)

mała mnie dzis zaskoczyła i ładnie 2 razy usnęła bez krzyku

ale Nati ma śliczną sukienkę i fryzurkę;-) a imprezka widać jej się podoba

magdalenkakol
Fan(ka)
Wszystkiego najlepszego dla naszych roczniaków Natalki i Antosi
Basiu wspolczuje . Co do Natalki wyglad cudnie. Normalnie jak ma krółewna.
Mata dobrze ze Dobrusia taka grzeczna.
U nas przez pol dnia lalo teraz jest ladnie Ja wzielam sie za robote poodkurzalm jeszcze musz epodłoge umyc ale najpier wlewam dopalacza w postaci kawy
Basiu wspolczuje . Co do Natalki wyglad cudnie. Normalnie jak ma krółewna.
Mata dobrze ze Dobrusia taka grzeczna.
U nas przez pol dnia lalo teraz jest ladnie Ja wzielam sie za robote poodkurzalm jeszcze musz epodłoge umyc ale najpier wlewam dopalacza w postaci kawy
Ostatnia edycja:
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mata
kusisz, kusisz...
:-);-)
Natalcia pięknie wygląda- MAŁA STROJNISIA! No i widac że świetnie się bawi!!!
A mój Ł jeszcze w pracy, chce nadgonic ze sprawami i zamknąc wszystko przed urlopem, żeby miec spokonją głowę- o ile to w ogóle możliwe... ;-)
Bart właśnie mi wstał z drzemki, bawi się w pokoju, a ja czekam, niewiadomo na co
:-)

Natalcia pięknie wygląda- MAŁA STROJNISIA! No i widac że świetnie się bawi!!!
A mój Ł jeszcze w pracy, chce nadgonic ze sprawami i zamknąc wszystko przed urlopem, żeby miec spokonją głowę- o ile to w ogóle możliwe... ;-)
Bart właśnie mi wstał z drzemki, bawi się w pokoju, a ja czekam, niewiadomo na co

Serdecznie dziekuję w imieniu Antosia za zyczenia.
Basiu dla Twojej Natalki same naserdeczniejsze życzenia; radości, usmiechu i braciszka;-)
No i mam nadzieje, za Natalci nic nie będzie w to oczko i również zdrowia dla męza.
A my Antosia urodziny robiliśmy w sobotę.O 10 :00 swiętowaliśy w klubie kangura. Jak już na stronce będą zdjęcia to prześlę linka, a po obiadku było spotkanie rodzinne: była moja mama , męza rodzice i męża babcia.
Za to dzisiaj leniwy dzień......Antoś spi z tatą. Ja się krzątam z kąta w kąt ale nie robię niczego sensownego. Nie mam weny jakoś. Wieczorem lece na flamenco to może odzyję. Pozdrawiam
Basiu dla Twojej Natalki same naserdeczniejsze życzenia; radości, usmiechu i braciszka;-)
No i mam nadzieje, za Natalci nic nie będzie w to oczko i również zdrowia dla męza.
A my Antosia urodziny robiliśmy w sobotę.O 10 :00 swiętowaliśy w klubie kangura. Jak już na stronce będą zdjęcia to prześlę linka, a po obiadku było spotkanie rodzinne: była moja mama , męza rodzice i męża babcia.
Za to dzisiaj leniwy dzień......Antoś spi z tatą. Ja się krzątam z kąta w kąt ale nie robię niczego sensownego. Nie mam weny jakoś. Wieczorem lece na flamenco to może odzyję. Pozdrawiam
marlena nad
:)
Natalcia wygladasz przecudnie kwiatuszku:-):-):-)
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Bbkaniu w godzine takie cos zmajstrowlas? Jestem w skoku mi by pol dnia zajelo.
Ide prasowac i bedzie kogel mogel na tvp2 wiec cjhcociaz sie posmieje
Ide prasowac i bedzie kogel mogel na tvp2 wiec cjhcociaz sie posmieje
Podziel się: