reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Bbakania to Ty jeszcze nie wiesz, że Marlenka to pierwsza sroczka czerwcówkolandu

No faktycznie kochana, masz oko :tak: Jak Ty mnie tam wypatrzyłaś i do tego jeszcze moją sukienke

Ty razem to sokole oko:-D:-D:-D:-D:-D

Agusia fajnie dzionek spedziliscie:tak:
Julia mam nadzieje,ze gaviscon pomoze,trzymam kciuki:tak:
Ewunia trzymam kciuki:tak:

Mata jak napisalas,Bbakania maseczka na buzie,to ja sobie skojarzylam,ze taka z zielonej glinki:-D:-D:-D:-D:-D:-pczad

Milego wieczorku:-)

reklama
Witajcie!

Mata piękny i dorodny grzyb! Mój Ł uwielbia chodzic na grzyby, ja raczej nie przepadam ;-) ale grzyb piękny!

Agusia mam nadzieje że pogoda choc troszkę nam dopisze i też już się doczekac nie mogę... no jeszcze 3 dni i na czwarty wyruszamy! Suuuper, ale boję sie drogi...

Julia fajnie, że zaglądnęłaś, ciesz się męzuskiem i zdrówka dla Filipka!

Ewunia dla Ciebie standardowe KRA

Marrlekna Ty to jesteś niemożliwa! :-);-)

Bbakania jeszcze troszkę i wszystko wróci do normy, pamiętam jak mój Ł chorował to też po domu łaził w maseczce chirurgicznej ;-);-) możecie pobawic się w doktora :-D:-D:-D

U nas nocka ok, Bart tylko raz się przebudził, teraz już majstruje przy zegarku, Ł dosypia-śpioch... ciekawa jestem czy go dzisiaj zawołają do prasy:baffled:
A ja piję kawke no i co innego niż bb :-)

A u Was??? Co tam....??????? HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ POBUDKA! Piszcie coś bo mi się nudzi :-D

hej hej :-)

mała dzis wstawała tylko 2 razy w nocy :tak: wstała przed 8 więc jestem wyspana :-)

Basiu najważniejsze, żeby ruszało się to co trzeba ;-):zawstydzona/y::-D

my zaraz do kościółka i na procesję (ciekawe jak mała wytrzyma:baffled:)

miłego dzionka

:-)Witajcie Kochane:-)
Darunia,ale z Ciebie ranny ptaszek tzn pewnie z Bartusia:-D:-D:-D

BBakania pozdrow Joasiek:tak::tak::tak::-)

Nocka fajnie przespana,piekne sloneczko nas obidzilo po 6:-Dehh..pospalabym sobie do 8 lub 9 (marzenie:-p)pranko zrobione,tylko musze rozwiesic,wczoraj wzielam przklad z Magdalenki i jednak poprasowalam,ufff jaka ulga no coz moje drogie zycze Wam milego dnia,do pozniej:-)

Cześć dziewczynki :-D jaki wczoraj z moim Adamem zaliczyliśmy przypał to tragedia :-D mój, widząc moje podenerwowanie, chcial przyspieszyć poród...a tu nagle mała wstaje w łóżeczku i się śmieje :-D ale wtopa :-D nie chciała potem za nic usnąć i spała z nami do rana ;-);-) spała do 8 :-D u mnie cisza na morzu... a dobrze byłoby urodzić, bo moja mama ma 4 dni wolne i może się zająć małą, a tu nic... cisza... ani bólika, ani skurczu... chyba z tych nerwów pójdę do żabki i uzupełnię zapasy cukru, bo aż mnie skręca tak bym sobie lodzika zjadła :-D u nas słonecznie, ale strasznie duszno i pewnie lunie po południu jak wczoraj...

Trzymam za słowo :-D podajesz adresik i jedziemy z winkiem :-D jak rozpusta to rozpusta :-) obym się rozdwoiła, a małej się zebrało na szaleństwa, kopie jak opętana... później pewnie weźmiemy małą na spacerek... to przy okazji o żabkę zaczepię ;-)

reklama
witam!
Piekna pogoda, chyba wybierzemy sie rodzinnie na rowerki:tak:dobrze sie czuje wiec nie powinno mi zaszkodzic, a z Paulinka i tak ostroznie i powoli sie jezdzi! a co... ciaza to w koncu nie choroba!:tak:

Juz chyba najgorsze mam za soba:tak:Nie zapeszam..., ale nie wymiotuje od tygodnia, zostały tylko mdłosci:tak:

A ja zamiast tyć juz schudłam 1,5kg:zawstydzona/y: ale tak to jest jak mnie od jedzenia odrzuca...
Przy córce żarłam słodycze i otym czasie juz było 3kg na +:-pA teraz moge zyc na gołąbkach i ogórkach:biggrin2: i pomidorachna wieczór!:-pwczoraj mężus kupił se zupke chinska to sie nia nia rzuciłam tak mi pachniała:-pwiem, ze nie zdrowo, ale nie mogłam sie powstrzymac!

Ewunia, szybkiego porodu Ci zycze! Nawet takiego jak ja miałam:-D:-pOby malenka zechciała sie szybko urodzic!

Mata... dobrze, ze Dobrusi juz przeszło:tak:

Darunia... u Ciebie taki ranny ptaszek jak u mnie:zawstydzona/y:a tez mam marzenie pospac conajmniejdo 8! To chyba dopiero jak dzieciaczki pojda w swiat:-D

Miłego dnia!

Do góry