reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Bbakania ale Ty jesteś niemożliwa!!!! Śliczny torcik!!!

A ja już wykąpałam Bart i nakarmiłam, teraz biega po mieszkaniu i broi! Juz nie mam siły, komputer cały czas wł/wył to samo z telewizoorem, dvd, kablówką, radiem, kuchenkką- tam jest zegar, i już dwa razy sie spoźniliśmy bo Bart nam przestwaił... ehhh i nic do niego nie dociera ani nunu, ani nic... Łukasz chyba niedługo osiwieje przez to.... :sorry:

reklama
Basiu śliczny torcik zrobiłas, Natalka wyglądała ślicznie!!! wspaniała mamusia z Ciebie!!!

Ja dzisiaj nie mam dobrego samopoczucia i weny do pisania...
Jutro sie odezwę
Dobrej Nocki

Bbakania cudny torcik ( i na pewno pyszniutki ;-)). Natalcia ślicznie wygląda i widać, że imprezka bardzo jej sie podobała :tak:

Darunia no to nie zaciekawie masz z ciekawościa Bartusia :baffled: mała wie, że czego nie może, mówi i pokazuje nunu, ale czasem góre bierze ciekawość (dzisiaj dorwała mi sie do torebki z mąką :confused2:)

Magdalenkakol udanego relaksu przed deską i tv ;-) :rofl2: może jak jeszcze trochę męża pomęczę, to i my będziemy mogli cos w tv obejrzeć jak mała pójdzie spać (po remoncie co prawda drzwi zamontowane, a jedne nawet doczekały sie klamki :rofl2: jednak okazało się, że podłogi sie ciut podniosły i trzeba poprzycinać :baffled: a tego mąż już jakoś nie może zrobić :confused2:)

my dziś wieczorkiem zaliczylismy rodzinny spacerek, lody :-p i zobaczylismy pierwsze tej wiosny grzybki (kozaki chyba) :rofl2: i to na naszym trawniku :tak: oto dowód ;-)

Basia widze,ze Natalcia miala kilka kreacji:-D;-)jak na dame przystalo no,ale mamusia ja slicznie wygladala co to za sukienka???(ma sie to oko:-D:-D:-D:-p)

Magdalenko udanego wieczorku,na mnie tez czeka kosz z rzeczami do prasowania,a mi sie tak nie chce:-p

Darunia z Barusia niezly artysta:-pszczegolnie jak wam zegar resetuje:-p:-D

Mata super mialas wieczorek ja tez tak chce;-)

ale GRZYB...

Lilianko weny brak,bo Ty pewnie zmeczona jeszcze jestes po tym malowaniu...

Ciekawe jak tam Ewunia?

Ja wlasnie zasiadlam do kompa bo tak to moj brat go meczyl,mamy jeszcze piekne sloneczko jutro tez ma byc ladnie,ale tylko 16 stopni

Milego wieczorku

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczynki ja tylko z życzeniami dla naszych malutkich pociech.
WSZYSTKIEGO NAJ LEPSZEGO DLA ANTOŚA I NATALKI :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No faktycznie kochana, masz oko :tak: Jak Ty mnie tam wypatrzyłaś i do tego jeszcze moją sukienke :laugh2:
Bbakania to Ty jeszcze nie wiesz, że Marlenka to pierwsza sroczka czerwcówkolandu :confused:;-):-D
no i nie ma co sie smucic, maseczka na buźke i tulimy z mężusiem ;-) a jakby było mało to
192.gif
0009185936.jpg

22f621f9f3472fe4ba642c49d5a10cb7.jpg

Cześć :-D
Na początku z serduszka płynące najserdeczniejsze życzenia urodzinkowe dla Natusi i Antosia!!! Moc uścisków, buziaków dla Was! życzę dużo przentów i usmiechu na buźkach :-D

Przepraszam, że dopiero teraz, ale jakoś przez dzień nie było okazji zajrzeć... U nas pogoda jak w Boże Ciało... najpierw gorrrrrrrąco jak w piekle, a potem burza z piorunami... i chyba znów się zanosi bo coś mi grzmi za oknem :-D Julka zobaczyła pioruny to w okno i krzyczy sisi :-D aż jeść nie chciała z tego przejęcia :-D

Ewunia pewnie jeszcze nie rodzi, bo nie dostałam żadnego smsa. Chyba, ze tak Ja boli, że nie ma siły wystukac. Ja obstawiam, że się jednak rozpakuje w ten weekend.

Jeszcze nie rozsypuję się a u nas za maj i 10 dni czerwca rozpadło się już 30 sztuk!!! :szok: a u mnie cisza tydzień przed... nie zaprzeczam, brzuszek mnie pobolewa, napina się, kręgosłup lędźwiowy mi żyć nie daje... ale to bagatelizuję... bo wiem, ze to porodu nie przepowiada... Basiu, jeśli się sprawdzi to co piszesz, to jadę do Ciebie z dobrym winkiem :-D A co kontaktu pamiętam, jeśli będzie się coś działo, nr znam :-)

A Natalia cudna księżniczka :-D urocza laleczka :-D Torcik fantastyczny :-D

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieci z czerwca które już miały swoje pierwsze urodziny i tych które właśnie dziś je obchodzą !

Dziękuję za życzenia dla Filipka!!

U nas Ok. mam męża i nie mam czasu na nic,Filip wczoraj postawił swe pierwsze kroczki:) Eryka ma się Ok. u Filipa nadal refluks.Dzięki Maajce dostałam dziś pocztą Gaviscon i jutro go użyje, mam nadzieję,że pomoże Filipowi.
Jutro zgram zdjęcia i wkleje na zamknięty z roczku.
Pozdrawiam Was!!
BBakania ale mała jest fajna:), torcik rewelacja!

reklama
Witajcie:-) Ja dopier teraz. Troszkę Was podczytywałam. Dzisiaj mielismy piknik rodzinny w przedszkolu. Nie mogłam Kacpra doprosić się, żebyśmy wrócili. Bylo fajnie, miło troszkę kaski w standardzie jak to przy takich imprezach poszlo. Ale nie żaluje bo wiem że to zostanie przeznaczone na zakup pomocy do przedszkola.
Takie imprezki sprzyjają integracji rodziców.

Ewunia juz masz bliżej niż dlaej do porodu. Wiem, że końcówka jest najgorsza. Ale dasz radę. Trzymam kciuki:-):-)

Najlepsze życzenia dla Natalci i Antosia (ufff zdążyłam przed północą:-D:-D:-D

|Bbakania super torcik:tak::tak::tak::tak: I jeszcze Ty się na zdjęcie załapałaś:tak::tak: Natalii super wygląda na zdjęciach. Mała strojnisia:-D:-D Szkoda że tak się wszystko pokomplikowało. odbijecie sobie jeszcze roczek Natalci. Najważniejsze, że mała niw zeobiła sobie większej krzywdy. Zdróweczka dla M

Basiu
Agusia orientujesz się jaka pogoda nad morzem w przyszłym tyogdniu ma byc? ;-)
Zapowiadali ciepłą i słoneczną pogodę:tak::tak: Jak będę wiedziała coś nowego dam znać. Kurczę za kilka dni już będziesz nad morzem. Nie mogę isę doczekać:tak::tak::-):-)

Do góry