• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mąż był ze mną w gabinecie i mówił mi że zapamiętał zdjęcie Magdziary tych słynnych jajeczek i powiedział że już w trakcie USG nic między nogami nie widział takiego i w myślach już widział dziewczynkę

Magdziara, cieszę się, ze wszystko w porządku.:tak::tak:

Asiu, to właśnie Twoja fryzura na zdjęciu przyciągnęła w pierwszej chwili moją uwagę. :-)

o właśnie Asia ty mi powiedz gdzie się czesałaś to ja się umówię..bo juz mam marniutkie włoski a trzeba zrobić żeby dziecka nie przestraszyć....po urodzeniu:-D:-D

Milka, strasznie fajne fotki. Aż mi się przypomniały chwile po urodzeniu Wojciaszka. Pełnia szczęścia.... :-)

Zamknięty wątek bardzo się przyda. My na czerwcowych mamach 2006 mamy taki i różne osobiste sprawy i zdjęcia tam zamieszczamy.
Tylko sens ma udostępnianie takich wątków osobom aktywnym na BB. Bo część osób tylko się loguje, przedstawia i potem znika. Zobaczcie jaka długa jest lista czerwcowych dzieci, a ile osób z niej coś pisze.

Mamoociku, magdziarko :-)
magdziarko - to było chyba koło tesco - salon firmowy keune. Obok jest także salon kosmetczny. Czesała mnie taka fajna czarnulka - bardzo miła i sympatyczna. panna młoda trafiła na taką mumię, która w ogóle się nie odzywała.
W ogole to ja mam włosy podatne na kręcenie, więc ,,dokręciła'' mi je prostownicą. Normalnie byłam w szoku jak zobaczyłam efekt :-D

reklama
Ja też nie wybierałam ginki pod tym kątem. Nawet nie wiem, w którym szpitalu pracuje. Ale ja i tak chcę rodzić w szpitalu na Solcu, bo tam pracuje położna, na której mi zależy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry