Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ścięłam Antkowi loki!!!
i jak teraz Antos wygląda?U nas na kolejne szczepienie dają kartkę kiedy trzeba się zgłosić. Nie trzeba wcześniej się zapisywać. No chyba, że trafi się tak jak mi ostatnio, że nie było szczepionek. To teraz będę mądrzejsza i zadzwonię zapytać
U mnie burza na całego grzsmoty błyski i deszcz leje. Zastanaiwam się czy nie odłączyć netu żeby znów mi router nie padł jak w zweszłym tygodniu![]()
)
a tak na marginesie musisz byc tez dobrym pracownikiem, skoro szefowa nie ma jakichkolwiek pretensji ;-)
mała mocno płakała, ale na szczęście krótko... no i oprócz ogólnego badania i ważenia stadardowo nic więcej nie sprawdzali (nie wiem ile ma cm i co z ciemiączkiem
bo na moje oko jeszcze się nie zaroslo do końca...). Dopytałam sie odnosnie witamin, jakie mozna małej dać i lekarka zaproponowała cebion multi lub vibowit;-)
) a ja zaraz zabiorę się chyba za obiad ;-)

I routera bym nie musiałac wymieniać i dzisiaj się nie stresować że coś znów siądzie