• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kurde blaszka, właśnie chciałam zagladnąc po cichutku do mojej Natalci i zobaczyc jak słodko śpi ... i ... wlazłam na grająca krówke, która radośnie i głośno odegrała najdłuższą ze swoich pioseneczek :baffled::-D Z tego wszystkiego zgłupiałam i zamarłam w bezruchu z jedną nogą uniesiona lekko nad zabawką :-D:-D
:-D:-D:-D

Ewunia loozuj się, loozuj należy Ci się ;-):-D

reklama
Kurde blaszka, właśnie chciałam zagladnąc po cichutku do mojej Natalci i zobaczyc jak słodko śpi ... i ... wlazłam na grająca krówke, która radośnie i głośno odegrała najdłuższą ze swoich pioseneczek :baffled::-D Z tego wszystkiego zgłupiałam i zamarłam w bezruchu z jedną nogą uniesiona lekko nad zabawką :-D:-D
hehe skad ja to znam:-D mi sie to zdarza jak bruno zasypia i ide sprawdzic czy spi..a bruno wtedy glowa do gory i sprawdzza kto tak halasuje:-D
u nas szczepienie 20go...zawsze dostajemy zaproszenie z konkretna data i godzina...z godziny sie zawsze smiejemy bo jest to np 14:36 szkoda ze sekund nie podaja:-D
jakis meczacy byl ten dzien chyba dlatego ze pogoda kiepska i w ogrodku tylko chwile bylismy...a bruno jak nie moze na dworek to marudzi w domu...
pewnie chwile posiedze i padne...

Dzien doberek :tak:

Mata - to ja Cie pociesze... ja mam taka plame brazowa na czole :baffled: wylazla franca pod koniec ciąży, potem znikła na chwile do pierwszego sloneczka... no i chodze plamiasta :sorry2:
Basia - :-D :-D :-D a mała się obudziła?
Ewuunia - ja tam moich bóli porodowych nie wspominam traumatycznie ;-) no i nie mam ich czesto jak przy depilacji :-D

Ja dzis pierwsza :szok: Za oknem leje wiec poki co nie ma rannego spacerku...
Mala nocke pieknie przespala, pewnie byloby odrobine dluzej gdyby m nie wstawal do pracy ;-) Teraz siedzi najedzona w lozeczku i meczy szczeniaczka - uczniaczka ;-) Znajac zycie zaraz padnie przy tej pogodzie... Oby sie poprawiło bo musze jakies zakupki na wyjazd sprawic :zawstydzona/y: a jutro juz na bank ma nie lac bo do urzedu mam sie stawic na okresowa kontrole :-p

Milego dzionka Kobitki :-)

Dziewczyny tez mam plamy na czole Wyszly mi z Wojtkiem Mialam ich w ogole wszedzie bo na twarzy tez na szczescie zeczly zostala tylko ta na czole nIe widac jej bo mam grzywke

Witajcie moje dzieice zjadlo butle i dalej spi Jestem w szoku.
U nas na szczescie nie pada ale jest pochmurno i zimno Czekam az dzieciarnia wstani i pojdziemy na male zakupiki Nie mam dzisiaj nic konkretnego w planach oprocz prasowania

JA niestety nie moge sie pochwalic, że jestem wyspana, bo Natunia w nocy popłakiwała - typowe zachowanie jak przy zabkowaniu. Czuwałam przy Niej od 2.30 i jestem mega niewyspana. BO cięzko nazwac snem cos co sie przerywa co pół godzinki. No ale co zrobic, trzeba to po prostu przetrwac.

Wyobraź sobie, że o dziwo nie :-D:-D Ale ja stałam tak w bezruchu dobre 2-3 minutki :-pKurcze, tak to jest jak nie posprzatam zabawek przed Jej pójściem spac..

Basiu współczuję nocki, mam nadzieję, ż ząbki szybko wyjdą. A co do definicji snu, to muszę Ci powiedzieć, że da się snem nazwać krótkie drzemki między pobudkami dziecka, bo u nas od urodzenia było średnio 90% takich nocek (tak od poad tygodnia jest znowu ;-))

Natalcia ma twardy sen, nie ma co :-D

Wilmek a wchodzisz tak punktualnie?

Co do plamna twarzy ja takich nie mam, ale za to mam strasznie duzo pieprzyków, szczególnie na policzkach i koło skroni, dziwnie to wygląda, ale juz sie przyzwyczaiłam, że taka popieprz(yk)ona jestem ;-) a to na nogach to jakies dziwne, ciemniejsze od skóry, suche...

znalazałam wczoraj w necie ogłoszenie, że u nas do skarbówki szukają kogos z min. średnim do bardzo podobnych obowiązków, co miałam w ostatniej pracy i chyba będę aplikować :tak:

Mała dziś się budziła co chwilę, a jak już usnęła przy cycu, to chciałam ją odłożyć do łóżeczka, a ją jakby cos parzyło, darła sie okropnie, wyginała :szok: dopiero po 5 usnęła w łóżeczku, a ja w łóżku, na 1,5 godziny co prawda, ale lepsze to niż nic. Dobrze, że mąż a wolne, to przejął rano małą, poszli na zakupy, a ja nawet nie słyszałam, tak twardo spałam :szok:

u nas wychodzi słoeczko i pewnie na dworek potem śmigniemy, bo nie jest gorąco, ale za to strasnie wieje :dry:

Dzień doberek:-) Co za pogoda. U mnie zimno i wieje okropnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: KUbalo przepsał prawie całą noć. Obudził się o 23.20 i leżał i gadał i jęczał do północy. Na szczęście zasnął i obudził się koło 7 i jak to ostatnio bywa wypił mleczko i poszedł spać. Spał do 9. Teraz grzecznie się bawi a ja sobie klikam:-D:-D:-D
Ja traktuję nogi depilatorem. I dzięki Bogu nie mam problemu z wrastaniem włosków. Najgorsze są pierwsze dwa przeciągnięcia a potem już luz

Basiu to kiepska nocka za Wami. Pewnie tak jak piszesz, że to przez ząbki. Sił życzę do przetrwanie dzisiejszego dnia:tak::tak::tak::tak:
Ale numer z tą zabawką:-D:-D:-D Dobrze,że Nati się nie obudziła.

Wilmek 14:36 dobre sobie:-D:-D:-D:-D:-D

Magdziarko dzięki za link odnośnie listw:-):-):-)

reklama
Wilmek a wchodzisz tak punktualnie?
hehe nie wchodze, zwykle jest poslizg kilkuminutowy:-) ale ciekawa jestem ile minut jest przewidziane na zaszczepienie jednego brzdaca;-)
u nas tez nocka nie przespana..co prawda nie plakal bardzo ale budzil sie co godzine wstawal i musialam dac smoka polozyc i spal dalej...ok 6:30 juz poplakiwal przez sen a o 7ej wstal z wielkim placzem..chyba znowu zaczynaja sie zabki..
od urodzenia nie przespalam jeszcze calej nocki:-(
ja po ciazy mam kilka piegow na twarzy ale jakos mi nie przeszkadzaja i ciagle brazowa kreske na brzuchu ktora mi przeszkadza..czy ona kiedykolwiek zniknie??:baffled:
Mata skladaj CV trzymam kciuki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry