reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziara, jak ja Ciebie rozumiem.... Mialam "zasrany weekend". najpierw Bart, potem Lolka, a teraz wzielo Marcina. Bartowi dodatkowo dolaczyla sie wysoka goraczka (ponad 39 - nie moglam mu jej zbic) a teraz zaczely mu ropiec oczka. O 13 mam wizyte z nim u lekarza. No ale jade z trojka, bo starsze z wiadomych wzgledow nie poszly do przedszkola.

reklama
Moją gardło bolało wieczorem, dałam jej ferwex i jej przeszło. Mam taką nadzieję że się nie rozchoruje jak męża nie ma bo inaczej będzie kiepsko.

Dużo zdrówka dla was i dzieci!
Niestety zimy brak i wszystkie barkterie i wirusy szaleją:-(az strach pomyśleć ile robaków bedzie w lecie:szok: które mróz powinien załatwic:szok:
Mój synek jest ze mną w domu więc na razie nie choruje ale od września idzie do przedszkola i az sie boję pomyśleć co będzie:no: jak był w żłobku po trzech dniach tak sie rozchorował że skończyło sie szpitalem:-(
agusia wyglądałaś pięknie:tak:

azile,powiem Ci szczerze,ze do mojego tez wszyscy mowia Adas-nawet koledzy z pracy(a praca w branzy malarsko-remontowej):-)
I tez jest bardzo wrazliwym,spokojnym i kochanym mezczyzna:-)
Czy wszystkie Adasie takie sa?;-)

Ja też znam jednego co prawda Adama ale fajny gość wrażliwy, pomocny i ogólnie same plusy jeśli chodzi o charakter.

Ja w sobotę się napracowałam a potem leżałam wykończona bo mnie strasznie bolał krzyż , w niedzielę poprawiłam i było to samo. Trzeba się oszczędzać niby alekto to wszysto posprząta ? Na szczęście to do akwarium się nie dotknę przez najbliższe poł roku a i z małej pokoju pozbyłam się całego wora zabawek i zrobiło się troszkę luźniej.

reklama
A my wczoraj oglądaliśmy Harrego Pottera...no i ja mówię do syna...Olek a może nazwiemy Twojego brata Harry Potter(tak dla żartów) a on jak się obruszył: Mamooo przeciez to jest Antos. A ja tak wieczorem w łóżku leżałam i mówię do męża: A może Jasio? No i bądź człowieku mądry;-)

Do góry