mata-kow
mama do kwadratu :)
Marlenko oj nie za dobrze ma się Twoj kręgosłup... ale widzę, że nie tylko ja mam z nim problemy... mam skoliozę i jak dłużej cos robię na stojąco (np, zmywanie naczyń) to później musze sie na płaskim na trochę położyć, żeby jakos funkcojonować 
Lilianko to tatus nieźle Nadię wymęczył
my o tej godzinie to spac chodzimy, a Nadinka dopiero z wojaży wróciła ;-)
ale arsenał
już chyba wiem, czemu się dziwiłas jak mówiłam, że mam problem z kupnem butów, bo mi sie żadne nie podobają ;-)

Marlenko Ty lepiej chowaj te szpilki, bo R wróci, zobacz szpilki i dopadnie tego Twojego króliczka ;-)

moje włosy też padnięte, ale to sprawka prostownicy, którą musze codziennie używac, żeby jak ludź wyglądać
najlepiej byłby podciąć je trochę, ale nie mam kiedy... może w przyszłym tygodniu podrzucę małą teściowej (póki będzie miała urlop jeszcze), a sama gdzieś do miasta wyskoczę 
ja zaraz tez mykam do łóżeczka, jak nałóg (czyt. bb
) nie zwycięży 

Lilianko to tatus nieźle Nadię wymęczył
my o tej godzinie to spac chodzimy, a Nadinka dopiero z wojaży wróciła ;-)
niunia kimie a ja wstawiam obiecane fotki mojej "kolekcji" wszystko na raz się nie zmieściło ;-) ach trochę wstyd że tło nie bardzo bo to strych nasz obskurny za tło robi![]()
ale arsenał
już chyba wiem, czemu się dziwiłas jak mówiłam, że mam problem z kupnem butów, bo mi sie żadne nie podobają ;-)

upss mam nadzieje, że nie po mojej kawcecoż nie samą kawą człowiek żyjesweet dreams ladys

Marlenko Ty lepiej chowaj te szpilki, bo R wróci, zobacz szpilki i dopadnie tego Twojego króliczka ;-)

moje włosy też padnięte, ale to sprawka prostownicy, którą musze codziennie używac, żeby jak ludź wyglądać
najlepiej byłby podciąć je trochę, ale nie mam kiedy... może w przyszłym tygodniu podrzucę małą teściowej (póki będzie miała urlop jeszcze), a sama gdzieś do miasta wyskoczę 
ja zaraz tez mykam do łóżeczka, jak nałóg (czyt. bb
) nie zwycięży 

super wygladalas,gadalam z Toba i nie moglam sie nadziwic,mialas biale spodnie rurki i baletki...to jakis znak;-)