reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
I jednoczesnie postaraj sie tez zrozumiec nas facetow. Nagle zarty ktore wczesniej dzialaly powoduja inna reakcje. Smutek z byle powodu. Dodaj to tego stres z pracy i nerwica gotowa :)

Wszyscy starajmy sie byc wyrozumiali

Ja mam ostatnio gorsze chwile - po czesci przez pogode do tego praca i jakos tak ogolnie lekka dolinka :/

agacina - usg to moze byc dobry pomysl :)

Ja Was rozumiem bo czasami staram się stanąc po drugiej stronie lustra i zastanawiam się ze mój mąż chyba rzeczywiście mnie kocha skoro ze mną wytrzymuje, ciąża to taka namiastka tego co będzie jak urodzi sie dzidzia, ktoś kiedys powiedział, ze 9 miesięcy trwa ciąża nie dlatego żeby fasolka urosła ale żeby rodzice dojrzeli do tego że będą rodzicami:-)

jeśli chodzi o usg to mąż jak zobaczył na ekranie co sie święci w moim brzuszku....baaaardzo się zmienił facetom też jest ciężko bo to my czujemy kopniaki my nosimy pod sercem maleństwo a oni sa jakby z boku w innej bajce.

trzymajcie się dzielnie bo każdy dzień zbliża nas do finału:cool:

reklama
a już sie ciesze że jestem w ciązy. Moze daltego że mdłoiści minęły i jakos tak stwierdziałm że będzie fajnie mieć jeszcze jedno dzieciątko w domu!!!!!
Wiec powiem tak po cichutku ze zazdroszcze ci ze mdlosci ci minely bo ja przechodz horror , ale jeslli i mi miną tez sie bede cieszyła

ladies
ja przy pierwszym dzidziusiu czulam sie okropnie chcialo mi sie wymiotowac przez pierwsze 4.5 miesiaca
teraz czuje sie calkiem niezle od strony zoladka ale brzuch mnie boli i placze bez powodu co drugi dzien (dzis wypada wesoly dzien:-))
a jak ide do pracy to zwalniem sie po 2 godzinach bo zwijam sie z bolu uff nie jest latwo :-(
... ale myslmy pozytywnie byle do czerwca panie....:-D

Kochane mamuśki!!!!!
Głowa do góry!! Wiem że niektóre objawy są nie do zniesienia. Ja w ciągu trzech ciąży wszystkie przeszłam. Pirwsza ciąża KOSZMAR wymioty na wszystko- pomagał tylko sok z pomarańczy .Przez 3 miesiące schudłam 5 kilo. A potem wszystko ok. Synek urodził się zdrowy i duży. Druga ciąża zupełnie inna ,spokojna , tylko musiałam często jeść.Mało przytyłam- córeczka wspaniała i zdrowa. A teraz to mdłośći non stop ,czy jem czy nie, to żle się czuję. Piersi bolą brzuch też a w pracy o 12 zasypiam przy kompie. Kiedyś mnie na tym złapią:tak:. Ale jak sobie przypomne moment pierwszych ruchów , czy pierwsze spojrzenie na moje dziecko. ......Wszystko mija i już wiem że warto to wszystko znieść właśnie dla tego dzidziusia .
Więc myślmy o naszych dzidziach i wszystko zniesiemy. Życzę dużo sił i kochanych mężów.
PA PA

No to ja też się dopisze, też chce Maje...Jestem w szoku,że tyle rodziców chce Maje:) Dla chłopca chciałam Tobiasz ale mąż mnie wyśmiał i powiedział,że ma być Eryk.Nadmienie że córka ma na imie Eryka:)

Hmmm... ja mam już dwa dzieciaki, mają imiona na A i B, oczywiście przypadkiem więc teraz czas na C, ale kalendarz ubogi w tej materii więc roboczo ma na imię Czesio lub Cecylia hehehe - :tak:

reklama
ło retyyy, a ja schudlam przez 3 tyg 3 kilo:zawstydzona/y:
mam calodzienne mdlosci, dzis rano bym zemdlala
szykuje corke rano do szkoly przy otwartym oknie
tez mam dosc - dwie po przednie ciaze byly lekko mdlace - teraz jest koszmar

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry