Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nawet sporo ludzi sie kapalo,ale w piankach
a wczoraj dosyc pozno poszla spac,bo jak wiecie pojechalismy na plaze,bylo wietrznie wiec siedzielismy w samochodzie i patrzylismy jak inni korzystaja
Marynia skikala po samochodzie az do 20.30,w drodze powrotnej zasnela,ja wlasnie pije kawe,a Marysia nudzi sie

dzisiaj na te wymrażanie, a pozniej nagroda dla mamy i kosmetyczka :-)
z tego co wiem, to niedobrze, jak główka rośnie za szybko (ponad 1cm miesięcznie). A Majeczka może ma mały przestój wzrostowy, a niedługo ruszy? Nie ma co sie na zapas martwićNo,a ja sie troche zamartwiam,bo dzis w przychodni byla zwazonai wymierzona i okazalo sie,ze od maja nie rosnie jej obwod glowki,ma caly czas 44cm,jest na 3 centylu:-(.Lekarka troche sie zmartwila,ale kazala przyjsc za miesiac jeszcze raz zmierzyc....A w necie jakos nic na ten temat nie moge wyszukac....

no i na porządku dziennym jest, że mówi papa, macha i leci do drzwi 
Witajcie!
Maajka nie martw sie dużą głową! Bart też ma dużą, czapki to mu kupujemy na 2-latka. nawet od Agusi Bart dostał kapelusik bo na jej Kubackiego był za duży a na Barta jak znalazł! ;-) dziecko z wiekiem się ureguluje! Mój Ł ma łeb jak sklep i czapek na niego nie ma prawie, ale tez wysooooki jest![]()
Darunia no tak to dzisiaj,a powiedz wiesz na czym bedzie polegalo to wymrazanie i czy jest bolesne???

hahahhaa

a u nas nie mierza juz glowki 

Ja dopijam kawusie, Ola chodzi wkolo i wirtualnie rozmawia przez tel ;-) straaasznie cos komus tlumaczy
Zastanawiam sie nad spacerkiem, bo potem na bank nie wyjde z mala - zapowiadali 34st
, a znajac zycie odczuwalna bedzie jeszcze wyzsza
Plan innych poki co brak...