reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Może to i lepiej że czas masz zapełniony bo jak człowiek się nudzi to też nie za dobrze. Moja dopiero zaczęła ferie ale chodzi do przedszkola bo chce z resztą i takbym nie miała co z nią zrobić. Nawet jak siedzę w domu to i tak ona woli iść do przedszkola. Mam nadzieję że tak samo będzie pilna i w szkole.

reklama
Jola, wcale nie tak daleko. U nas już od tygodnia cieplutko, prawie codziennie słoneczko :tak: a że kalendarzowa wiosna zaczyna się dopiero za ponad miesiąc to wcale nie widać :-D

U nas tez cieplo
Ja juz nawet wczoraj rozpoczelam sezon w piaskownicy - Jagodka nie chciala wyjsc z piachu i grzebala w rekawiczkach...wiec dzis myk do piwnicy po wiaderko i lopatke...dziwnie to chyba wyglada - 9 stopni na dworze...ale co zrobie?? Oby nie bylo juz zimniej:no:

Straszą , że pod koniec tygodnia ma przyjść zima na krótko.
U nas zlikwidowali piaskownicę i plac zabaw bo nie spełniały norm unijnych a w to miejsce posadzili kwiatki i siedzą staaruszki na ławeczkach i obserwują a dzieci nie mają gdzie się bawić. Tragedia !!!

iwoszku;
ja również miałam cięką noc... nie uwierzycie, ale włożyłam sobie tabletę dowcipną w pęcherz :szok: chciałam tak szybko i proszę... Jeszcze się siłowałam aby ją wyjąć - a gdzie tam...
Wiem, że może to teraz wydaje się śmieszne ale mi wczoraj o 24.00 nie było do śmiechu
:-( Normalnie prawie cała noc z głowy..
Rano zadzwoniłam do gina - powiedział aqbym się nie martwiła ponieważ ten lek to tylko pałeczki kwasu mlekowego - rozpuści się i po sprawie. Chyba takiego przypadklu jak ja jeszcze nie miał :-D pewnie trafię do historii :-D
a tak poza tym to dzisiaj tak mnie ciągnie w brzuchu... taka jestem napięta i twardy mam brzuch ... chyba nie zaszkodziłam Dzidzi :-(

Ja też mogę ponarzekać na brak ciekawych miejsc do zabawy z dziećmi. Na osiedlowych to wiadomo..po zimie psie kupy..brak ogrodzenia. Jedna byle jaka piaskownica i ze dwie zabawki. Tragedia. Miejski park jest tylko jeden i w nim zadbano o młodziez bo jest rampa dla rolkarzy itp. o młodszych dzieciach już zapomnieli.Myśmy w ubiegłym roku odkryli plac na jednym z nowych osiedli..ściezki rowerowo-rolkowe.Nic specjalnego ale zawsze . I spory plac z różnymi drabinkami konikami skałkami. Może byc. W tym roku byliśmy na wakacjach w Paryżu... Parki i ogrody były takie wypasione że szok.Za pół euro można było wypożyczyć łódkę drewnianą z kijem do popychania i latać dookoła stawu i ja popychać...Niby nic a jaka frajda. Daleko nam jeszcze do Europy w tej kwestii. Chociaż w Warszawie jest kilka ciekawych miejsc , z tego co pamiętam jak byłam u koleżanki, koło jakiejś ambasady...plac z korkiem na podłodze ..to już luksus..

w takich sytuacjach ja dziękuje bogu ze mam swoje podwóreczko , ogrodzone :tak: wprawdzie piaskownicy jeszcze nie ma ale jak tylko dzidzia będzie chciala się bawić to i zrobi sie mały plac zabaw :-)

U mnie tez bardzo cieplo,12 stopni,sloneczko grzeje-az chce sie zyc!
kasiau-gratulacje dla Twojej siostry!:-)

reklama
Do góry