• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asiunia mi też się kilka razy zdarzyło , że brzuszek twardniał i tak ciągnął i pobolewał. Ale najczęściej bywało to po tym, jak się za dużo nachodziłam . Dlatego staram się więcej odpoczywać i w ciągu dnia po kilka razy odpoczywam na leżąco lub siedząco przez kilka minut. Ot tak, żeby nie obciążac i tak juz obciążonego ciążą organizmu.
Zdróweczka kochana!!!

reklama
Dziękuję Kochane:-)
Właśnie to jest takie dziwne ponieważ cały czas tak jakbym miała twardy brzuch :-( może to też gazownia... sama nie wiem... staram się nie nakręcać - gdy nie myślę, jest oki :-)
Myślę, że to z powodu tej nocnej sytuacji - nerwówka i zbyt wnikliwe myślenie..

JoannA25 jak przeczytałam o twoich "wyczynach" nocnych, to najpierw śmiech a póżniej..... JAK TY TO ZROBIŁAŚ!!!!!!!!!!!
Kobitko mniej stresu!! Ja też mniałam taki okres że brzuszek był całyczas twardy, więc zdecydowałam się wyjść do znajomych a,by troszkę się zrelaksować. I o dziwo po powrocie okazało sie że brzusio już jest mięciutki. Na wszelki wypadek weż nospę i nie myśl o tym, a jak i to nie pomoże to biegem do doktorka.

Ja też ostanio tęsknię za ciepłem, tym bardziej że od soboty padło mi ogrzewanie. :wściekła/y: Dokładnie piec i czekam na nowy. Ratuje sie olejakiem i gazem, ale wiadomo o cieple to mogę tylko marzyć. Mam nadzieję że jutro piec przyjedzie i zacznę na nowo się cieszyć. Całe szczęście że chodzę do przcy to tam się pogrzeję.

A teraz z innej pacznie pytanko. Czy planujecie jakieś urlopu z maluszkiem, bo ja się zastanawiam ale nie wiem czy powinnam?:baffled:

Właśnie mój mąż powiedział że tym razem on wybierze ale też jeszcze do końca nie jest pewny. Babcie od jego strony zaczynają coś sugerować , wiesz lepiej się zastanowić dłużej w końcu to decyzja na całe życie

Azile ja to chyba na wakacje to w tym roku nie wyjadę bo mężuś ma nawał roboty właśnie w lecie, co zrobić taka praca:-( Za to mam dużo znajomych którzy podrózowali z malutkimi dzieciaczkami i mówili,że po zmianie klimatu to dzieci były bardzo spokojne i cały czas spały:-)

reklama
Dziewczynki;
wzięłam no - spę jak zalecałyście i jest jakby lepiej :-)
azile;
uwierz mi,że nie jest to takie trudne jak się może wydawać :-D Jak chcesz szybko i na stojąco - to efekt gwarantowany :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry