Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ehh chyba respekt przed pani moderatorAgusia cos mi sie wydaje ze prywatne lotnisko by Ci sie przydalo...wszyscy chca u Ciebie ladowacnie wiem czy to urok osobisty czy...
![]()

Mate,mam masc,wezme ja ze soba,po drodze zahaczymy
o Ewcie i siup dla Aguli,dzisiaj ladujemy w ogrodzie,Aga chowaj zjezdzalnie i pranie do domu;-)
No ja też nie wiem o co chodzi. Bo urok osobisty to lekka przesadaAgusia cos mi sie wydaje ze prywatne lotnisko by Ci sie przydalo...wszyscy chca u Ciebie ladowacnie wiem czy to urok osobisty czy...
Mata mozliwe ze zebole bo straszne te nocki od jakiegos czasu...

Pranie schowane, zjeżdżalnia uprztnięta. Wydaję pozwolenie na bezpieczne lądowanie,dzisiaj ladujemy w ogrodzie,Aga chowaj zjezdzalnie i pranie do domu;-)![]()
Ewunia turbulencje powiadasz... bo do mnie sie zbliża taka wielka owłosiona turbulecjai chyba zaraz zmykam na dobre ;-)