• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja tez narazie na sekundkę
Nocka z pobudkami chyba z 6 razy ale postęp bo małą przytuliłam , polulałam i za 5 minut już spała tak więc trochę mniej wyła niż pierwszego dnia .
No i cały dzień bez cyca :-)

Marlenka humorek się juz poprawił?
Daruunia super że masz w pracy necik
Ula witaj

reklama
:-Dhello babiszony! I'm back! Cieszycie się?:-D Nareszcie uporałam się z nawalem pracy i spokojnie mam czas na bb! Mała ogląda supercyfry a ja piję kawusię :-D teraz spadam troche nadrobić te 2 tyg nieobecności na forum!
a juz miałam do Ciebie dryndać dlaczego Ciebie nie ma :-D a tu juz jesteś :-)

Darunia to tylko sie cieszyć, że masz neta w pracy ;-) i że Ci BB nie zablokowali :tak:

Kasiu no to wyglada na to, że odstawianie już prawie zakonczone :-) super, zobaczysz uz niedługo Olcia ładnie prześpi nockę :-)

a maruda mnie rozwaliła, spała całe 45 min, normalnie mnie wykończy... wczoraj spała 40 min i wcale nocka lepsza nie była :confused2:

Martś ja niczym fatamorgana pojawiam się i znikam:-D ale jak bumerang zawsze wracam:-D zacząłam się przedzierać przez gęstwinę zaległości i poległam :zawstydzona/y: za dużo za dużo:-D Bobek spacyfikowany leży i usypia a ja muszę skoczyć do mamci coby mojemu myn zowi spodnie od garnituru podwinęła, chłop mi się zdeptał:-D i spodnie za duże. Widze że kobitki zapracowane , tylko ja w domu korzenie zapuściłam:-D

Ja włąsnie polożyłam Kubę spać tylko coś mu to nie idzie:-( Ale co sie dziwie jak spał do 10. Niech zaśnie i pospi bo inaczej to będę go musiała obudzić żeby odebrać Kacpra z przedszkola

Ula fajnie, że jesteś:tak::tak: Wyrobiłaś sie z pracą to i na BB w końcu zajrzałaś. Ja też sie zastanwiałam gdzie nam sie zapodziałaś:-D:-D:-D Nic sie nie martw ja też zakorzeniona jestem:-D:-D:-D

Daruunia tak myślałam, że nie mozęsz rozmawiać dlatego też nie atakowałam telefonu. Stwierdzilam, że poczekam jak skończysz pracę. Fajnie, że masz dostęp do netu:tak::tak::tak: Dzięi temu bedziesz mogla do nas zaglądać i nie będzie wielkich zaległości. No chyba, że szefostwo sie zorientuje, że atakujesz BB. Oby nie. dlatego ciiiiiisza żeby nikt nie usłyszał:-D:-D:-D

Kasiu widzę że są postępy w odstawianiu Olci. Super. Widzę, że nie powinno być większych problemów. Oby tak dalej:-):-):-)

Majeczko to musisz M przekonać. Skoro czujesz, że jesteś gotowa to super. Mi podjęcie decyzji zajęło więcej czasu. Ale teraz tak z perspektywy czasu myślę, że gdyby Kacper był takim dzieckiem jak Kuba decyzja zapadłaby o wiele szybciej

Witajcie kochane,

ja spieszę z dobrymi nowinami z kadr :tak: moje zwolnienie się nie szykuje, dostałam list gratulacyjny i talony towarowe :-D:-D w ramach gratulacji za urodzenie Ani :-) zapytałam się wprost kadrowej czy zwolnią mnie jak wróce do pracy, powiedziała, że nawet jej to przez myśl nie przeszło :-p wartościowych pracowników się nie zwalnia powiedziała ;-):-p hehehe a tak poważnie... mogę wrócić na spokojnie, na pełen etat z podwyżką :-D:-D więc nie trza psuć :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry