Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a tam nic specjalnego , wódka , soczek truskawkowi i woda , muszę się i ja teraz zaopatrzyć a to pozostałości po mta wódka
![]()

200 m od domu mam przedszkole, podstawówkę, gimnazjum i liceum 

cos czuję, że ciężka walka nas czeka... i raczej prędzej niż przed 2 urodzinami
ja chyba nie jestem psychicznie gotowa na odstawianie 

Zuzia zauważyłam tylko zapomniałą w swoim poście napisać. A jak już mi sie przypomniało to Basia mnie wyprzedziłaPomyłki czasem sie darzają. Kacper mów , że sie nie gniewa, że podmieniłaś mu mamę;-);-)
![]()

A u mnie przykra wiadomość... zginęła moja koleżanka w wypadku, a jej mąż jest w ciężkim stanie... ale jest mi ciężko... nie mogę się pozbierać... a jechali właśnie w podróż poślubną...
Nareszcie mojej koleżance udało się urodzić tak wyczekiwaną córeczkę. Dostałam właśnie informacje. Biedna na 24 sierpnia miała termin i dopiero dziś Lenka się wykluła.Zazdroszczę jej tych magicznych chwil.....
Dobra Marlenka :-) pifko malinowe ok ale mi najbardziej smakowało karmi kawowe ..a ja piję drina lalalaala w końcu tra ta ta ta

wymyslilam sobie ze pojde sobie na jakis kursik od wrzesnia wiec bieganie zalatwianie...a jeszcze ciagle prawko bebny itp ale ja chyba lubie nie miec czasu bo wtedy wiecej robie;-)