• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witam :-)
u nas nocka kiepska pobudki co godzine :-(na szczescie nie placze tylko trzeba dac mleko smoka albo przytulic i spi dalej...a od soboty do pracy za znajoma i nie wien jak ja tam bede funkcjonowac po takich nockach...
Mata ja bym Dobrusi nie oduczala dajac mleko modyfikowane w nocy bo tylko zamienisz jedno wstawanie na inne, jesli juz to herbatka/woda, zreszta i tak piszesz ze Dobrusia nie chce mleka...zycze zeby sie Mala szybko zdecydowala na przesypianie nocki :-)
ok ide sie szykowac na jazde

reklama
Witam,

Nocka u nas jak wczorajsza, no moze odrobine lepsza :zawstydzona/y: zebow nadal nie widac... Mala wlasnie na spacerku z babcia, ja zaraz po nastepna kawusie pobiegne do kuchni... :confused2:Sprzatac mi sie nie chce, tylko obiad zrobie bo tesciowka jeszcze jest... :zawstydzona/y: Generalnie mam dzis dzien na "nie", chociaz pogoda za oknem nie najgorsza. W dodarku starlam sie z m :-( Zaliczylam rano pierwszy raz w zyciu solarium, ale humorku nie poprawilo... :eek: Buuu...

Wam zycze wiecej optymizmu!

ufff a moja szprotka dopiero teraz padla, nie chciala za zadne skarby zasnac ale to dlatego,ze m jest w domu...
Dopijam kawke i szykuje sie do babci,

Milego Dnia zycze... moj laptop w dalszym ciagu nie dziala i nie wiem czy jeszcze dzisiaj napisze do Was..

oj widzę że nie tylko ja mam mega niechcieja:-D:-D mała już lula:-):-):-)zupa się gotuje, w domu na pierwszy rzut okiem nawet w miare ogarnięte, no po za pokojem Zuzi ale tam to trzeba by spychem sie przedzierać:-D:-D a ja idę zajrzeć do zupencji i kawkę sę trzasnę:-D ja już żyję tym wyjazdem na weselicho i drżę przed przperowadzką:eek:

Basiu to powiadasz, że ostro sie gimnastykujesz ;-):-D
Moja marudka spi już ze 40 min, zobaczymy kiedy wstanie :confused2: obiadek się właśnie dogotowuje (ostatnio robię obiady dla nas wsystkich, bo dośc mam gotowania 2 obiadów i bawienia się z tym :sorry:)
Ula no to szykuja się zmiany uWas, a z teściową blisko to chyba tak źle nie będzie (oprócz niezapowiedzianych kontroli :-p:rofl2:)

Dziś u nas sypią się dobre wieści!!! Znaleźliśmy dla A pracę hurrraaaaaaaaaa, wysłane dokumenty i czekamy na bieg wydarzeń :-) ach, jak dobrze :-) wreszcie coś się ruszyło :-D:-D:-D małe też są przekochane, spały obie do 9. I obie znów śpią ;-) mam zupkę brokułową z wczoraj to obiadek mam z głowy :-)

Basiu, zdjecie czadowe :-)

u mnie neidługo chyba Juluś wstanie, bo coś mi mruczy... a u nas remoncik sie szykuje :-D oczywiście, ja głowny operator hahaha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry