• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata napewno fajne sa takie przytulanki z dzieckiem kiedy je karmisz,szkoda tylko,ze Dobrusia domaga sie w nocy,chyba potrzebuje takiego utulenia,miziania,moja Marysia kocha smonia,kiedys w nocy budzila sie zebym jej go podala,teraz sama sobie szuka,to chyba jest porownywalne z cycaniem,mam nadzieje,ze wkrotce sama bedzie miala potrzebe przesypiania calych nocek,czego Tobie i Wilmek zycze;-)

Witaj Zuzia:-)

reklama
Hej mamusie

Mata chyba już to pisałam...w takich sytuacjach sprawdza się tata, bo mama Małej kojarzy się tylko z cycem. No i chce się poprzytulać...a to najlepszy sposób:tak:
jak mąż do niej w nocy chodzi to ona spazmów dostaje i nie usnie póki ja nie przyjdę:confused2:

Marta a próbowałaś podawać Dobrusi mleko modyfikwane smakowe bananowe czy waniliowe. Może takie by jej posmakowało?? Moze Dobrusi nie smakuje to normalne
próbowaliśmy i też nie smakuje :no:
zostaje mi czekać... zdarzały się lepsze nocki, ale teraz znów się wierci, kręci i płacze...

Wilmek to ciekawie Ci się najbliższe miesiące zapowiadają :tak:

No witam lasencje
Mata , ja co noc mam dłuższe spanie Oli bez cyca .
Spróbój mojego sposobu , posmaruj cyca solą i zobacz reakcję . 2 dni się przemęczysz a potem to już coraz lepiej.
Bynajmniej u mnie tak jest i oby tak zostało

Dzien Dobry
U nas nocka super, dzieci po 8 wstaly i ledwo zdazylismy z Fabiem do prezedszkola.. ale udalo sie ... Nadioza pewnie zasnie ok. 12 ..
Moj malzonek szanowny jeszcze lezy w lozku ( zawialo go porzadnie hmmm) :cool: teraz zdycha...
Dzisiaj jade na obiad do babci, poozniej jade odwiedzic dziadka w szpitalu...
Milego Dzionka zycze ...

Witajcie. Dzisiaj pospałam do 9 Kubo troche dłuzej. A miałam wstać wcześniej i poprasować w tym czasi co Kuba spał. Ale trudno jak nie teraz to później:tak::tak:
Nocka ok. Za oknem pochmurno i zaczęło padać:-(:-(

Miłego i słonecznego dnia Wam życzę

witmy kochane:-D
melduję się z moim kleszczem :-Dna kolanach. U nas nocka normalnie za to teraz diabeł taki niegrzeczny jest że :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wychodzę z siebie i staję obok.
Za oknem jesiennie:sorry: a mała tylko przy drzwiach balkonowych stoi i "pappapapapapa" woła i ciągnie mnie za rękę. Martuś kobieto jak ja cię podziwiam jak ty dajesz sobie rade mimo tych zarwanych nocek. :szok::szok:

Ula kwestia przyzwyczajenia :sorry: no i Dobrusia jest czasami na tyle dobra, że raz na 2 tygodnie ma ze 2 lepsz nocki i pozwala mi ciut pospać :rofl2:
ja czekam aż zaraza padnie do spania, na razie broi w domu, na spacerek nie wychodzimy bo brzydko na dworze, może po obiedzie wyskoczymy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry