• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hehehhe pijusy

Co do welonów na panieńskich to ja też mojej przyjaciółce wdziala, podobają mi się te zwyczaje angielskie i we wrocku juz tez takie grupy widziałam. Ja się nie czaję i bede je wdrażać , ludzie naprawde fajnie na nie reagują...

Ostatnia edycja:
reklama
Marlenko brendy to to smaczniejsze koniak mniej:-p:-D
ja tez mysle ze jak ludzie widza ze to wieczor panienski/kawalerski (L-ka na plecach albo welon:-p) to inaczej reaguja bardziej pozytywnie:-)
DWA...

ja mam już pomysła na następny, nawet jestem w stanie w jeden dzie ń zorganizować wszytko włącznie ze strojami:-D:-D
Ulaaa, bo Cie sciagne do wrocka :-D :-D :-D

Agusia, fajnie by bylo troszke sie wyroznic :tak: Ale chyba bylabym zdolna po odpowiedniej dawce % :-D Poza tym jakos nie przepadam byc w centrum zainteresowania(no, moze kiedys :-D) i troche przerazeniem napawa mnie mysl ze bede na slubie :sorry:
Marlenka, mam taka bez plecow... kupilam sobie zupelnie nowa za 5zl na targu :szok: jak znajde fotki to wstawie... zaluje ze nie kupilam w kilku kolorach :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry