• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hejka Ewcia:-)
Agusia co robisz??:-p
Liluszko posprzatalas juz??;-)
Kasiula,heloooo:cool2:
Basia,dostaniesz w dupe za to,ze sie do nas nie odzywasz:-p
Darunia i jak w pracy?
Dziewczyny zadzwoncie moze do Maty....
Ula jestes???

Wszystkiego najlepszego dla Aniuki(Ewunia) z okazji ukonczenia 3 mcy

Dziewczyny kochane foremki piszcie,piszcie.........

Ostatnia edycja:
reklama
Marlencia ja się krzątam po domku. chodzę z kąta w kąt. Łyknęłam tabletę bo tak mnie znów te plecy bolą że nie idzie wytrzymać. Nie wiem czy sie nie wybrać do lekarza bo coś za często mi się nawaraca.
A po za tym nuda.

hello
melduje się na posterunku :-D oj brakowała mi takiego babskiego wieczoru! śmiesznie było i oczywiście ja robiłam za fotografa, jak zwykle:-D:-D potem wstawie fotki:-D:-D a ja sie dzis lenie , pierdziele nie robie :-D:-D

Witam witam moje drogie panie :-)
Ola spała ładnie ale obudziła się o 6 i nie chciała dalej spać więc i ja wstałam a teraz czekam aż uśnie bo ja chodzę sprzątam a ona rozwala . Dorwała Weroniki błyszczyk i już zdążyła się cała ubrudzić , ech ....
Poprasowałam z rana i już mam to z głowy.
Nawet już byłam u mamy na kawce i ciachu :-)

witam i ja
u mnie juz posprzątane poprane obiadek prawie gotowy Mikołaj sobie grzecznie spi :tak: jak wstanie obiadek i spacerek i po dniu :-D
Ja jestem zła na M bo pojechał sobie na zakończenie sezonu :wściekła/y: motocyklowego :wściekła/y::wściekła/y: motorowiec pierdzielony :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry