• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej kochane!
Pokazuję się że jestem:-)
Wieczorem ostatnio o 21.00 już kimono...sama nie wiem na 90% w ciąży nie jestem ...a jakaś taka...przesilenie jesienne czy co:eek::eek::eek:

Starszaki jeszcze w szkole, a Maciuś porządkuje zabawki :-D:-D:-D więc mam chwilkę dla siebie:tak:

Pozdrawiam!

reklama
Witam Was z zimnej chałupy - 18st mam w domu:no::no::no:. U nas końcówka remontu. Niedługo się przeprowadzimy, tzn do łazienki już się przeprowadzilismy i mebelki do Artura pokoju też wstawione.

Składam zaległe życzenia rocznicowe dla Ani, Marty i Asi!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! DUŻO MIŁOŚCI....

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN DLA MAGDY!!!

W tym tygodniu mieliśmy pare przygód. Grzejnik u Artura w pokoju był niedokręcony i wyleciała woda na panele:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dobrze, że szybko zareagowaliśmy i obeszło się bez szkód.
Piec mamy dziurawy i zimno w chałupie jak diabli. Moj tata rozpalił w piecu (nie było w nim wody bo wyciekła). O mało chałupy w powietrze nie wysadziło, dobrze ,że się zorientował i powolutku dolał wody. Temp na piecu 120st, stracha miał nie wiedział co robić. Dziś kupił nowy piec. Mam nadzieję, że dziś go zamontuje hydraulik bo zamarźniem
Artur śpi z nami, bo w łóżeczku mu zimno.

Praleczka, też już wymieniona na Samsunga -super, jestem bardzo zadowolona
Pozdrawiam i zdróweczka życzę wszystkim chorowitkom

Darię wciągnęło, więc chyba poczta przyszła :-D
Zuzia jeszcze troche i dostaniesz powera, nie bój ;-)
Patyk, dobrze, że nie wywaliło Wam pieca :eek: i trzymam kciuki, żeby już dziś było cieplutko u Was :tak:a jaką praleczkę masz dokładnie, bo my tez mamy samsunga (jakoś mam sentyment do tej firmy i sporo sprzetu z niej mamy :sorry:) i dziękuję za życzenia:tak:
gwiazda juz prawie godzine śpi, obiadek mam zrobiony i niedługo wyskoczymy na zakupki, chociaz pogoda nie zachęca...

Takie cudeńko mamy
24091pralkasamsungwf860.jpg

Samsung WF8602SFV

Mogłaby mieć tylko większy wsad. Była pralka samsung z wsadem 8kg, miała fajny wyświetlacz ale cena była nie do przyjęcia.

Kuchnię tzn płytę i piekarnik kupiliśmy Amici. Mam nadzieję, że będą się dobrze sprawować, nie tak jak pralka.

Artur też lubi pranie nastawiać. Ta pralka ma blokade na dzieci - fajna sprawa.
dopóki nie rozgryzą jak się ją wyłącza :-p mała na razie nie umie, ale to tylko kwestia czasu :cool2:
my mamy mały wkład 4,5 kg, bo nam zależało na małej pralce, ale daje radę :tak: i mi się podoba, że sobie sama waży pranie i wg tego pobiera wodę :tak: mam nadzieję, że długo Wam posłuży (nasza poz małym wypadkiem jak filtr od wody na się zapchał działa bez zarzutu 3 lata)

Heloł witam Was z domku! Mata miałaś rację- robota zaczęła mi wrzeć i po mieście musiałam ganiać :-)

Wklejam za pamięci te butki- botki, może być tu? ;-)

Załączniki

• Obraz 074.jpg
    Obraz 074.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 39
  • Obraz 079.jpg
    Obraz 079.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć