• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witam się i ja!
Daria ale odlotowe botki!!!!!! Zaje....... fajne;-):-D:-D
ja tylko na moment , z M dalej na ścieżce wojennej, oczywiście już go nie ma bo mecz jest i w 4 literach ma wszytko:crazy::crazy::crazy: no nic
ja całe dnie bez neta M okupuje laptopa, bo przecież giełda . Normalnie sił mi brak. Ja dzis robiłam jesienne porządki na ogrodzie Zuzi. Zebrałam tunel i zabawki teraz schnie wszytko w pralni i czeka na złożenie i upchnięcie gdzieś. Przeprowadzka znow nam sie przeciąga, ekipa remontowa sie nie wyrabia i nie wywiązuje z obietnic:crazy::crazy::crazy: a mnie głowa od rana pęka wiec ide sobie wymoczyć girki w masażerze do stóp , do tego herbatka goraca bo ziąb straszny dobra książka i odpoczywam. Odezwe sie jutro obiecuje!

reklama
Witam wieczorkiem...

Dziękuje za miłe komentarze odnośnie moich new butków- tak Marlenka są bardzo wygodne ;-)

Bart już wykąpany, ja z resztą też siedzimy i czekamy aż nas sen zaatakuje, Ł poszedł na noc do pracy, mam tylko nadzieje że zdąży wrócic do 7 rano bo ja muszę leciec do pracy, znając życie to pewnie z rańca jutro cosik napiszę z roboty :-)

Jakaś cisza ostatnio na bb zauważyłyście? Piszcie coś kochane! ;-)

Ulenko szkoda,ze ten remont tak sie przedluza....

Ja wlasnie siedze na sofie pod kolderka,mam zielona herbatke ,jablko i nektarynke,dzionek bardzo udany,zafarbowalam wlosy kolezance,zrobilysmy sobie wspolny obiad,dzieci wspaniale sie razem bawily,Marynia juz spi

Milego wieczorku

Darunia to super że są wygodne i ładnie się prezentują :-) Moja Ola padła ale marudna była że szok. Dostałyśmy syropek wykrztuśny i osłuchowo czysta więc ok.
Lekarka tylko była taka " nie do dzieci " mała ją zaczepiała a ta nic , kit jej w uszy.
Marlenka u mnie w domku jest cieplutko bo grzeją :-p też popijam herbatkę :-)

Witajcie laseczki:-) Ja właśnie położyłam Kacpra spac i mam spokój:-D:-D
Dzionek miałam pracowity. Zrobiłam dzisiaj wszystko co zaplanowałam. Pogoda do dupy. Dzisiaj bylo 5 stopni wiał wiatr i padał deszcz. Brrrr. No cóz jesień i zima idą do nas wielkimi krokami.

No za taką cenę to muszą być wygodne... :sorry:

U nas też już grzeją drugi dzień, jeszcze wczoraj zazdrościłam Ewuni a tu suuup ciepełko :-) Bart mi jeszcze szoruje po wszystkich kątach, ja czekam aż mi łeb wyschnie i pewnie też lecę do łóżka, Ł jutro też idzie na noc...

Ula kurcze mam nadzieje że robotnicy się wezmą w garść! A nie może coś Twój m im powiedzieć???

Kasiu dobrze że z Oleńką ok, w sumie to samo miał Bart, kaszelek a osłuchowo czysty, ale już mu PRAWIE przeszło...

Dziewczynki landrynki moje , jak ja nie lubię takiej pogody , Ola nie lubi zakładać kurtki i mi się zaczyna wyrywać ...tyle tych ciuchów trzeba zakładać , jak dotąd nie sprawiało mi problemu zakładanie swetrów a tu proszę , kurtka jest be

reklama
Kasia i mnie to denerwuje, szczególnie że jeszcze w bloku, i zanim zejdę z Bartem z drugiego piętra to i ja i on cali mokrzy jesteśmy... Bart też nie należy do dzieci lubiących się ubierać, bo jak widzi kurtke to spyla do pokoju i tak biegam za nim...:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry