• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Zuza , mój przyjeżdża w sobotę wieczorem :-)
O siemka Jolcia , super że ci bąbel zdrowieje :-)
Moją to zaraziła siostrzyczka cioteczna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już nie powiem jaka byłam zadowolona z wizyty mojej siostry z zasmarkaną Ewelinką , to już 2 raz ją zaraża ,katarem:no:

Kachsiu ja ostatnio wyprosiłam siostrę M bo jest w ciąży a przyszła do
Mikołaja a dzwoniłam że jest chory i żeby nie przychodziła a dziś dzwoni i mówi że zaraziła się od małego na h... mnie strzelił i sobie tylko pomyślałam a prosził cię kobieto żebyś przychodziła :wściekła/y:

Hej laseczki wieczorową porą ;-)
Mnie nie trzeba przywoływać, sama sie melduję ;-) ale jak dzisiaj mała mi spała 2 godz. i 40 min.:szok: w południe to żadnej nie było :-p
Kasiu no to fajnie Ciebie siostra załatwiła... przecież to oczywiste, że maluchy od siebie szybciutko łapią:sorry: Jolu, a Twoja szwagierka to też się z choinki urwała :eek:
Agusia :-D
widzę, że ogólnie to juz relaksik ;-)
a my dzis znów na próbie, bo szykuje sie ważny występ na jakims festiwalu we Wrocku, nie wiem jeszcze czy na pewno pojedziemy, bo to wyjazd na cały dzień, a mała raczej z teściówką nie usnie :no: ale zobaczymy jak będzie sobie mała radzic jak będę pół dnia na uczelni...
m coś tam czyta, ja na chwilkę co tam u Was;-)

Niestety moja siostra nie rozumie jak tam można siedzieć w ogóle w domu :eek:
Jeszcze jak karmiła swoją zakatarzoną zupką to i Oli dała z tej samej łyżeczki , no jak dostała opierpapier to hmmm.....

reklama
Kasia ja nie wiem kurde co one mają w głowie męża siostrze ciąża w d... poprzewracała wszystko co robię robię źle nakładam pampersa zamiast pudru powinnam używać kremu ze Mikołaj powinien już dostawać w dupę i masa innych rzeczy aj :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry